Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 18:46:40

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η «Ελαστικά Pirelli ΑΕΕ» αύξησε κατά 10 εκατ. ευρώ το μετοχικό της κεφάλαιο
Η «Ελαστικά Pirelli ΑΕΕ» αύξησε κατά 10 εκατ. ευρώ το μετοχικό της κεφάλαιο
Πηγή: Express.gr
ΕΧΟΝΤΑΣ ως στόχο την περαιτέρω διείσδυση στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Ελαστικά Pirelli ΑΕΕ η καταβολή του ποσού της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 10.000.000 ευρώ, την οποία είχε ομόφωνα αποφασίσει η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας τον Δεκέμβριο του 2011.

Η εταιρία προχώρησε σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική αλλά και αναγκαία αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με σκοπό την ενδυνάμωσή της εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, καθώς επίσης και τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών ώστε να επωφεληθεί από τη σταδιακή ανάκαμψη των χωρών της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δηλαδή των αγορών Σερβίας, Κροατίας, Μαυροβούνιου, Σκοπίων, Κοσόβου, Αλβανίας και Βοσνίας, για τις οποίες από το 2011 η ελληνική θυγατρική Ελαστικά Pirelli –μαζί με τις αγορές της Κύπρου και της Βουλγαρίας– έχει την πλήρη εμπορική ευθύνη και παράλληλα την πολιτική στρατηγικής ανάπτυξης.

Σχολιάζοντας την ανωτέρω αύξηση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτριος Παπαδάκος, δήλωσε:

«Η εταιρία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την ισχυρή υποστήριξη του ομίλου Pirelli και τη δέσμευση που δείχνει προς την ελληνική αγορά σε μια τόσο δύσκολη οικονομική στιγμή και παράλληλα προς το ελληνικό management, που έχει αναλάβει πέρα από την ελληνική και κυπριακή αγορά και την ανάπτυξη των αγορών των Βαλκανίων.

Η αύξηση αυτή ενδυναμώνει την εταιρία και βελτιώνει σημαντικά τη ρευστότητά της, δίνοντας τη δυνατότητα στη διοίκησή της εταιρείας να προχωρήσει απρόσκοπτα στην υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού, στην ενδυνάμωση της ηγετικής της θέσης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, αλλά και στην εκμετάλλευση των επενδυτικών ευκαιριών που αναμένεται να προκύψουν στο εγγύς μέλλον». 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου