Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 04:53:13

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow «Πρωτότυπη…» η παρουσία της Nissan στο Σαλόνι Γενεύης
«Πρωτότυπη…» η παρουσία της Nissan στο Σαλόνι Γενεύης
Πηγή: Express.gr
ΜE πρωτότυπα μοντέλα θα τονίσει την παρουσία της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Nissan. Παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνει το μοντέλο INVITATION, ένα αυτοκίνητο που θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα «χτιστεί» ένα εντελώς νέο μοντέλο παραγωγής για την ευρωπαϊκή αγορά κατά τη διάρκεια του 2013. Οταν λανσαριστεί, το νέο αυτό μοντέλο αναμένεται να συμπληρώσει την γκάμα της Nissan μεταξύ του MICRA και του JUKE, προκειμένου να διευρύνει, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή, τις αγοραστικές επιλογές σε αυτές τις κατηγορίες. Με ενεργητικό σχεδιασμό που εμπνέει αυτοπεποίθηση, το INVITATION προσφέρει ένα σύγχρονο και ευρύχωρο εσωτερικό σε συνδυασμό με ένα συμπαγές αμάξωμα. Επιπλέον, το INVITATION διαθέτει μερικά από τα πιο προηγμένα συστήματα τεχνολογίας που μπορεί κάποιος να βρει σε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας του.

Το επόμενο πρωτότυπο είναι το e-NV200, το 100% ηλεκτρικό βαν της Nissan, που βασίζεται στο πολυβραβευμένο NV200. Οπως και με την επιβατική έκδοση του Evalia, η Nissan θα προσφέρει φθηνές μεταφορές τόσο για οικογενειακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το NV200 επιλέχθηκε πρόσφατα ως βάση για την καμπίνα του ταξί επόμενης γενιάς στην πόλη της Νέας Υόρκης. Το e-NV200 δείχνει το αποφασιστικό βήμα της Nissan και την ηγετική της θέση στον τομέα των μηδενικών εκπομπών ρύπων, μετά από την εμπορική διάθεση του πολυβραβευμένου επιβατικού LEAF, ενός 100% ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου που ήδη κυκλοφορεί στον δρόμο και στις μεγάλες διεθνείς αγορές.

Η Nissan προβάλλει ακόμη μια διαφορετική ματιά για το μέλλον της αυτοκίνησης με το πρωτότυπο JUKE Nismo. Το μοντέλο αυτό προσθέτει μια δυναμική σπορ διάθεση στο διακριτικό crossover JUKE. 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου