Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 10:45:19

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Οι πωλήσεις των υβριδικών μοντέλων Honda ξεπέρασαν τις 800.000 οχήματα
Οι πωλήσεις των υβριδικών μοντέλων Honda ξεπέρασαν τις 800.000 οχήματα
Πηγή: Express.gr
ΣTON εντυπωσιακό αριθμό των 800.000 μονάδων παγκοσμίως έφθασαν οι πωλήσεις των υβριδικών οχημάτων της Honda έως το τέλος του 2011 και σε συνολικά 12 χρόνια και 2 μήνες από την έναρξη πωλήσεων της πρώτης γενιάς του Honda Insight στην Ιαπωνία, από τον Νοέμβριο του 1999.

Η πρώτη γενιά των υβριδικών μοντέλων της Honda (Insight, Civic Hybrid και Accord Hybrid) εφοδιάζονταν με το πρώτο, ελαφρύ και συμπαγές υβριδικό σύστημα IMA (Integrated Motor Assist). Πιο πρόσφατα, μετά το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς Insight, το 2009, η Honda κυκλοφόρησε συνολικά έξι νέα υβριδικά μοντέλα τα τρία τελευταία χρόνια, επεκτείνοντας έτσι την γκάμα των υβριδικών οχημάτων και αυξάνοντας τις πωλήσεις της. Οι ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις υβριδικών οχημάτων Honda για το 2011 ήταν περίπου 200.000 μονάδες (αύξηση 30% συγκριτικά με το 2010) και οι συνολικές υβριδικές πωλήσεις της ξεπέρασαν τις 500.000 μονάδες. Στην Ιαπωνία, το ποσοστό υβριδικών οχημάτων ξεπέρασε το 45% όλων των νέων ταξινομήσεων Honda τον Δεκέμβριο του 2011.

Σήμερα, η Honda διαθέτει επτά υβριδικά μοντέλα σε περίπου 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, το  λανσάρισμα του ILX  –του πρώτου μοντέλου Acura με υβριδικό σύστημα–  προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2012 στη Β. Αμερική. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου