Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 15:33:17

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η FIAT αύξησε σε 58,5% το ποσοστό συμμετοχής της στον όμιλο Chrysler LLC
Η FIAT αύξησε σε 58,5% το ποσοστό συμμετοχής της στον όμιλο Chrysler LLC
Πηγή: Express.gr
ENA επιπλέον 5% απέκτησε η FIAT στο μετοχικό κεφάλαιο του ομίλου Chrysler, ανεβάζοντας το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της στο 58,5%. Το υπόλοιπο 41,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Chrysler ανήκει στη VEBA.

Η αύξηση αυτή ήταν απόρροια της έγκρισης από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ενός οχήματος το οποίο θα βασιζόταν σε μια πλατφόρμα ή ενός οχήματος τεχνολογίας Fiat που θα είχε αποδοτικότητα καυσίμου τουλάχιστον 40 συνδυασμένων μιλίων ανά γαλόνι και για το οποίο θα υπήρχε η δέσμευση έναρξης κατασκευής σε εμπορικές ποσότητες στις ΗΠΑ.

Στα τέλη Δεκεμβρίου η Chrysler πέρασε με επιτυχία τη δοκιμασία εξοικονόμησης καυσίμων για μη προσαρμοσμένη συνδυασμένη αξιολόγηση στην κατηγορία των 40 μιλίων ανά γαλόνι, με έκδοση προ-παραγωγής του Dodge Dart, που βασίζεται στην τεχνολογία αρχιτεκτονικής της Fiat. Η Chrysler δεσμεύτηκε απέναντι στις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής τέτοιου οχήματος σε μονάδα παραγωγής με έδρα τις ΗΠΑ.

«Η περαιτέρω απόκτηση ποσοστού 5% της Chrysler είναι ένα θεμελιώδες βήμα στην ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο ομίλων», δήλωσε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, CEO της FIAT S.p.A. και του ομίλου Chrysler. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου