Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 05:56:01

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Minicab-MiEV: Νέο επαγγελματικό ηλεκτρικό όχημα από τη Mitsubishi
Minicab-MiEV: Νέο επαγγελματικό ηλεκτρικό όχημα από τη Mitsubishi
Πηγή: Express.gr

TO δεύτερο προϊόν της σειράς EV γενιάς ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει στις 8 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία η Mitsubishi Motors Corporation (MMC). Πρόκειται για το νέο επαγγελματικό ηλεκτρικό όχημα (EV) κατηγορίας minicar, Minicab-MiEV.

Προερχόμενο από το επαγγελματικό Minicab Van, το Minicab-MiEV έχει βασιστεί στις τεχνολογίες του i-MiEV συνδυάζοντας τον οικολογικό χαρακτήρα ενός EV με το ανταγωνιστικό λειτουργικό κόστος και την υψηλή ικανότητα ωφέλιμου φορτίου, την οδηγησιμότητα και την αξιοπιστία που απαιτείται από ένα επαγγελματικό όχημα.
Το Minicab-MiEV θα συνδυάζεται με δύο διαφορετικά μεγέθη μπαταριών για να μπορούν οι πελάτες να επιλέγουν την αυτονομία που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Η μπαταρία CD 10.5 kWh παρέχει αυτονομία 100 km ενώ η έκδοση CD 16.0 kWh αντίστοιχα 150 km.

Είναι ένα "όχημα μηδενικών ρύπων", ιδανικό για τη μεταφορά τροφίμων, φρέσκων λουλουδιών και λοιπών ευαίσθητων φορτίων ή για αποστολές παράδοσης/περισυλλογής σε περιοχές συνήθως απρόσιτες για βενζινοκίνητο όχημα (μέσα σε εγκαταστάσεις, σε περιβαλλοντικά προστατευμένες περιοχές κ.λπ.).
Αξιοποιεί τη δυνατότητα του ηλεκτροκινητήρα να παράγει μέγιστη ροπή κατά την εκκίνηση και υψηλές επιδόσεις ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο. Επιπλέον, λόγω της αθόρυβης λειτουργίας του ως EV, το Minicab-MiEV αποτελεί το ιδανικό επαγγελματικό όχημα για διανομές νωρίς το πρωί ή αργά τη νύχτα σε κατοικημένες περιοχές. Επίσης, λόγω έλλειψης κραδασμών είναι ιδανικό για τη μεταφορά ευαίσθητων αγαθών. Στην άνετη λειτουργία και τον αθόρυβο χαρακτήρα του προστίθεται και η εξαιρετική οδηγική άνεση και όλα αυτά μαζί συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης για τους οδηγούς που διανύουν πολλά χιλιόμετρα την ημέρα.
Παρακολουθώντας σταθερά τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας και παράλληλα ρυθμίζοντας το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, το MiEV OS διασφαλίζει ομαλές και υψηλές επιδόσεις. Το σύστημα συμβάλλει στην ευχάριστη, ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του οχήματος, βελτιστοποιώντας/μειώνοντας παράλληλα και την κατανάλωση ενέργειας.

Oπως στο i-MiEV, ο οδηγός μπορεί να επιλέγει από τρία προγράμματα: "D", "Eco," και "B" για τρία είδη λειτουργίας: κανονική, μειωμένης ισχύος/κατανάλωσης και με αυξημένη τη δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας. Oλα τα μοντέλα εφοδιάζονται με ABS και TCL (traction control) στάνταρ.
Για συνήθεις απαιτήσεις φόρτισης το Minicab-MiEV εφοδιάζεται στάνταρ με καλώδιο 200V AC (15 amp), κατάλληλο για εξωτερικές πρίζες που χρησιμοποιούνται για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Eνα καλώδιο 100V AC (10 amp) και ένας ταχυφορτιστής –Quick Charging Connector– διατίθενται σαν εργοστασιακές επιλογές.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου