Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 08:30:11

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow «Φορτηγό της Χρονιάς 2012» ανακηρύχθηκε το Μ-Β Actros
«Φορτηγό της Χρονιάς 2012» ανακηρύχθηκε το Μ-Β Actros
Πηγή: Express.gr
TON τίτλο «Φορτηγό της Χρονιάς 2012» κατέκτησε, για τέταρτη φορά, τo νέο Mercedes-Benz Actros. Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «Trailer 2011» στο Kortrijk του Βελγίου, μία διεθνής επιτροπή εξειδικευμένων ανθρώπων στα βαρέα επαγγελματικά οχήματα απένειμε στο νέο Mercedes-Benz Actros τον συγκεκριμένο τίτλο. Οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου από 24 ευρωπαϊκές χώρες ψήφισαν τη ναυαρχίδα της Mercedes-Benz ως το καλύτερο φορτηγό της χρονιάς. Eχοντας κερδίσει συνολικά 8 τίτλους, η Mercedes-Benz είναι πλέον η πιο επιτυχημένη μάρκα σε αυτό τον διαγωνισμό, ο οποίος ανταμείβει την τεχνολογική καινοτομία, το βασικό κριτήριο στη διαδικασία αξιολόγησης της επιτροπής για το «Φορτηγό της Χρονιάς».

Σύμφωνα με τους κανόνες της κριτικής επιτροπής, ο τίτλος απονέμεται κάθε χρόνο στο φορτηγό που είχε τις περισσότερες καινοτομίες για τις οδικές μεταφορές, σε τομείς όπως η οικονομία, οι εκπομπές ρύπων, η ασφάλεια, η οδική συμπεριφορά και η άνεση. Συγκεντρώνοντας 161 βαθμούς, το Mercedes-Benz Actros κέρδισε τον διαγωνισμό, με μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με το δεύτερο φορτηγό στην προτίμηση, το οποίο συγκέντρωσε 67 βαθμούς, ενώ αυτό που κατέκτησε την τρίτη θέση ακολούθησε με 50.
Με πάνω από 700.000 πωλήσεις από τη χρονιά της επίσημης διάθεσής του, το 1996, το Actros είναι το πιο επιτυχημένο βαρύ φορτηγό στον κόσμο.

Η μεγάλων διαστάσεων καμπίνα του νέου Mercedes-Benz Actros θέτει νέα πρότυπα στην άνεση, την εργονομία, την ποιότητα των υλικών και τον εξοπλισμό. Η καμπίνα του οδηγού αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό χώρου εργασίας και χώρου ξεκούρασης και διαμονής του οδηγού.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου