Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 18:45:19

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Πρότυπο ευελιξίας το νέο Zafira Tourer
Πρότυπο ευελιξίας το νέο Zafira Tourer
Πηγή: Express.gr
NEA πρότυπα στην κατηγορία των πολυχρηστικών αυτοκίνητων (MPV) εισάγει η τρίτη γενιά του Opel Zafira. Eχοντας πλέον τον κωδικό Zafira Tourer, το ενός όγκου επταθέσιο μοντέλο χαρακτηρίζεται ως καινοτόμο, ευέλικτο, ποιοτικό και εργονομικό.

Oπως οι δύο πρώτες γενιές, το Zafira Tourer βασίζεται στην αρχή της «μέγιστης ευελιξίας με πολυάριθμες λύσεις διαμόρφωσης εσωτερικού χωρίς την αφαίρεση καθισμάτων». Το νέο μοντέλο εντυπωσιάζει με την ευάερη, φωτεινή και ποιοτική καμπίνα του. Επιπλέον, οι μηχανικοί της Opel αναβάθμισαν σημαντικά την ευφυή φιλοσοφία καθισμάτων Flex7.

Ενώ και τα δύο καθίσματα της τρίτης σειράς εξακολουθούν να αναδιπλώνονται στο πάτωμα του χώρου αποσκευών, οι μηχανικοί της Opel ανασχεδίασαν πλήρως τη δεύτερη σειρά. Αυτή αποτελείται από τρία ατομικά καθίσματα που μετακινούνται σε όλο το μήκος κατά 280/210 χλστ. (100 χλστ. προς τα εμπρός, 110 χλστ. προς τα πίσω, ενώ στη Lounge διάταξη μετακινούνται επιπλέον κατά 70 χλστ.) ανεξάρτητα μεταξύ τους και αναδιπλώνονται πλήρως, δημιουργώντας μία επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης. Η κλίση των πλατών των καθισμάτων μπορεί να ρυθμιστεί σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις (γωνία 0, 16, 20 και 24 μοιρών).

Eνα άλλο σημείο αναφοράς του νέου Zafira Tourer είναι το σύστημα Lounge Seating που προσφέρει στους επιβάτες της δεύτερης σειράς την ευρυχωρία ενός ανώτερου sedan. Με το πάτημα ενός μπουτόν, τα τρία καθίσματα της δεύτερης σειράς μετατρέπονται σε δύο πολύ άνετα καθίσματα με άφθονο χώρο για τα πόδια και τους ώμους: τα εξωτερικά καθίσματα μετακινούνται μέχρι 280 χλστ. –η καλύτερη τιμή στην κατηγορία, και 70 χλστ. παραπάνω από όσο στη στάνταρ έκδοση– και μετά κατά 50 χλστ. προς το κέντρο της καμπίνας.
Το cockpit έχει σαφή διάταξη και προσφέρει σε οδηγό και συνοδηγό κορυφαία επίπεδα άνεσης. Το ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα με λεπτές κολόνες A, τα μεγάλα πλαϊνά παράθυρα και οι εξωτερικοί καθρέφτες που εδράζονται στις πόρτες βελτιώνουν αισθητά την ορατότητα του οδηγού.

Η ευέλικτη κεντρική κονσόλα FlexRail (στάνταρ ή προαιρετική ανάλογα με την έκδοση) είναι σχεδιασμένη σαν ένα αρθρωτό σύστημα αποθήκευσης σε τρία επίπεδα:

• Δύο ράγες από γυαλισμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας εκτείνονται ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα. Οι μονάδες FlexRail μετακινούνται εμπρός/πίσω πάνω στις ράγες.
• Η πάνω ράγα φέρει ένα μεγάλο υποβραχιόνιο που ανοίγει διαθέτοντας δύο αποθηκευτικούς χώρους, π.χ. για CD.
• Από κάτω βρίσκεται ένας ακόμα θάλαμος με δύο ποτηροθήκες.
• Στο κάτω επίπεδο υπάρχει ένα βαθύ κουτί για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων, καλυμμένο από το υποβραχιόνιο και τις ποτηροθήκες.

Στην πενταθέσια διάταξη, το Zafira Tourer προσφέρει χώρο αποσκευών 710 λίτρων. Με την αναδίπλωση και των τριών καθισμάτων της δεύτερης σειράς η μέγιστη χωρητικότητα φτάνει τα 1.860 λίτρα.
Πρεμιέρα κάνουν στο Zafira Tourer τόσο η δεύτερη γενιά του συστήματος μεταφοράς ποδηλάτων FlexFix της Opel όσο και το καμπύλο πανοραμικό παρμπρίζ που πλημμυρίζει με φως το εσωτερικό. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου