Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 17:48:23

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow H Mercedes-Benz Ελλάς δημιουργεί φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 302 kW στις εγκαταστάσεις της
H Mercedes-Benz Ελλάς δημιουργεί φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 302 kW στις εγκαταστάσεις της
Πηγή: Express.gr
ΕΝΟΨΕΙ της έλευσης, το 2012, των πρώτων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της μάρκας καθώς και του ηλεκτρικού ποδήλατου smart e-bike στην ελληνική αγορά, η Mercedes-Benz Ελλάς (Μ-ΒΕ) σκοπεύει να συμβάλει στην καθαρότερη παραγωγή ηλεκτρισμού στην Ελλάδα, κινώντας τα με πράσινη ενέργεια που θα παράγει η ίδια.
Ειδικότερα η Μ-ΒΕ ξεκινά την εφαρμογή ενός φιλόδοξου προγράμματος εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας με την τοποθέτηση στις εγκαταστάσεις της φωτοβολταϊκού συγκροτήματος ισχύος 302 kW σε επιφάνεια 4.000 τ.μ.
Η πρωτοβουλία αυτή συμπίπτει χρονικά με τα αποτελέσματα του Ελληνογερμανικού Επιχειρηματικού Φόρουμ που έλαβε χώρα στην Αθήνα την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011, παρουσία γερμανικής αντιπροσωπείας επιχειρηματιών, η οποία έκανε σαφή την πρόθεσή της να επενδύσει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στη χώρα μας.

«Παράλληλα θέτει τις βάσεις ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για το εξουσιοδοτημένο της δίκτυο», δηλώνει ο κ. Σταύρος Παρασκευαΐδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς.
Εκτός αυτού, καθώς το παραγόμενο ρεύμα θα πρέπει να πωλείται σε εταιρία παραγωγής ενέργειας, το μεγαλύτερο ποσοστό του κέρδους που θα αποφέρει αυτή η επένδυση έχει αποφασιστεί να ενταχθεί στο ευρύτερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) της Μ-ΒΕ.

Eτσι, η εταιρία θα προσφέρει υποτροφίες σε νέους Eλληνες επιστήμονες ή εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας που ασχολούνται με την έρευνα και την ανάπτυξη πηγών εναλλακτικής ενέργειας ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα τα παιδιά (τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Make A Wish Ελλάδος») και το περιβάλλον (προστασία του δάσους της Φολόης). 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου