Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 15:54:36

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Porsche ενημερώνει σε «ζωντανή» σύνδεση τους πελάτες της
Η Porsche ενημερώνει σε «ζωντανή» σύνδεση τους πελάτες της
Πηγή: Express.gr
TO νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα προνομίων της Porsche παρουσίασε σε «ζωντανή» σύνδεση στους πελάτες της η Μοτοδυναμική, επίσημος εισαγωγέας της γερμανικής μάρκας στην Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche Σωτήρης Χατζίκος, με αφορμή το νέο πρόγραμμα προνομίων, επικοινώνησε για μια ακόμα φορά «on line» με τους πελάτες της εταιρίας, μέσα από την ιστοσελίδα www.porscheliveforum.gr, με στόχο να απαντήσει στις ερωτήσεις τους σχετικά με το νέο πρόγραμμα, να τους ενημερώσει για τα νέα της εταιρίας καθώς και να τους αποκαλύψει κάποιες από τις μελλοντικές ενέργειες της εταιρίας για τους πελάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χατζίκος, πέρα από τις διευκρινιστικές απαντήσεις που έδωσε σχετικά με το νέο πρόγραμμα προνομίων, ενημέρωσε τους πελάτες της Porsche για το νέο μοντέλο της Carrera 911, με αναφορά σε κάποιες από τις καινοτομίες της.

Επίσης, συμπληρωματικά αναφέρθηκε και στον περιορισμένο σε αριθμό στόλο καινούργιων αυτοκινήτων που η εταιρία θα διαθέσει σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές έως το τέλος του έτους.

O κ. Χατζίκος στη συνέχεια ενημέρωσε τους πελάτες της Porsche για τη διοργάνωση του Porsche Track Day που θα πραγματοποιηθεί εντός του Νοεμβρίου στην πίστα Μεγάρων και προσκάλεσε τους κατόχους Porsche να μοιραστούν μαζί του την οδηγική εμπειρία που προσφέρουν τα αυτοκίνητα Porsche, δηλώνοντας συμμετοχή στο ειδικό link που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του live forum. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου