Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 06:54:02

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Ανανεωμένο αισθητικά και μηχανικά το Opel Insignia model year 2012
Ανανεωμένο αισθητικά και μηχανικά το Opel Insignia model year 2012
Πηγή: Express.gr
ΕΧΟΝΤΑΣ κερδίσει περισσότερα από 50 εθνικά και διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία και ο περίοπτος τίτλος «Car of the Year», και με τις έως τώρα πωλήσεις του στα τρία χρόνια παραγωγής του να έχουν ξεπεράσει τις 400.000 μονάδες, το Opel Insignia model year 2012 φιλοδοξεί να συνεχίσει τη διακεκριμένη πορεία του.
Στη Βρετανία, το Insignia ήταν το αδιαφιλονίκητο best-seller στο διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2011 στο σκληρό περιβάλλον της ανώτερης μεσαίας κατηγορίας. Το 5Θ hatchback είναι Νο1 στην κατηγορία του στην Ευρώπη στις σημαντικές αγορές της Γερμανίας και της Βρετανίας. Σε επίπεδο μοντέλου, η οικογένεια Insignia κατέχει τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη, ενώ το Sports Tourer station wagon είναι δεύτερο σε Ευρώπη και Βρετανία. Oλο το 2010 το μερίδιο αγοράς του Insignia στην ευρωπαϊκή κατηγορία D ήταν 15,2%.
Στην έκθεση βλαβών DEKRA 2011, το κορυφαίο μοντέλο της Opel πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα από όλα τα αυτοκίνητα που δοκιμάστηκαν, με ποσοστό μηδενικών βλαβών 96,1%.

Δύο νέα κινητήρια σύνολα προστέθηκαν στη μεγάλη γκάμα κινητήρων του Insignia.
Σε συνδυασμό με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ο νέος 1,4 turbo ecoFLEX είναι ο οικονομικότερος βενζινοκινητήρας σε όλη τη μεσαία κατηγορία. Αυτή η αποδοτική μονάδα φιλοσοφίας «downsizing» παράγει 103 kW/140 hp και αντικαθιστά την εξίσου ισχυρή ατμοσφαιρική έκδοση 1,8 λίτρων. Ο στάνταρ εξοπλισμός του Insignia 1,4 turbo ecoFLEX περιλαμβάνει τεχνολογία Start/Stop, σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση, αεροδυναμικά πάνελ κάτω μέρους αμαξώματος και ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης.
Σαν αποτέλεσμα αυτών των μέτρων ο 1,4 καταναλώνει μόνο 5,7 λίτρα σούπερ αμόλυβδης βενζίνης ανά 100 km, δύο λίτρα λιγότερο από τον προκάτοχό του, ενώ οι εκπομπές CO2 μειώνονται ανάλογα κατά 45 g στα 134 g/km – μείωση κατανάλωσης και ρύπων πάνω από 25%. Παρά τον μικρότερο κυβισμό, η ροπή που παράγει ο πολύ οικονομικός βενζινοκινητήρας αυξήθηκε σχεδόν κατά 15%, στα 200 Nm.

Το νέο Insignia 2,0 turbo 4x4 με άμεσο ψεκασμό βενζίνης συνδυάζει ισχύ αυξημένη κατά 30 hp με adaptive 4x4 all-wheel drive. Για τον σκοπό αυτό οι μηχανικοί της Opel αύξησαν την πίεση υπερπλήρωσης (boost), βελτιστοποίησαν τον ψεκασμό καυσίμου και μείωσαν τις απώλειες ροής στο σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής. Κατασκευασμένος αποκλειστικά από αλουμίνιο, ο 2,0 turbo έχει μία σειρά high-tech χαρακτηριστικών όπως υπερσυμπιεστή διπλής ροής με ψύξη αέρα εισαγωγής, δύο εκκεντροφόρους με μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων και δύο αντικραδασμικούς άξονες. Παράγει 184 kW/250 hp και μέγιστη ροπή 400 Nm (προηγουμένως 350 Nm).
Το 2012 Insignia είναι αναβαθμισμένο στιλιστικά και διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό άνεσης. Το κορυφαίο μοντέλο της Opel προσφέρεται προαιρετικά με το νέο πολυτελές δέρμα Nappa «Indian Night», που συνδυάζει μαύρο δέρμα υψηλής ποιότητας με κομψές ραφές στην απόχρωση του Cognac. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου