Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 17:47:13

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Δεύτερο εργοστάσιο της Fiat στη Βραζιλία
Δεύτερο εργοστάσιο της Fiat στη Βραζιλία
Πηγή: Express.gr
AΞIOΠOIΩNTAΣ την αναπτυξιακή πολιτική που υιοθέτησε η τοπική κυβέρνηση της πολιτείας του Pernambuco στη Βραζιλία, η Fiat αποφάσισε να επενδύσει στην περιοχή δημιουργώντας το δεύτερο καθετοποιημένο εργοστάσιό της στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Η απόφαση της Fiat να επενδύσει στη βορειοανατολική περιοχή της χώρας βασίζεται στις επαρκείς υλικοτεχνικές υποδομές, στη στρατηγικής σημασίας γεωγραφική θέση της περιοχής, στη μακροχρόνια δέσμευσή της απέναντι στη χώρα, καθώς και στον στόχο για τη συμβολή της εταιρίας στη βιώσιμη και κοινωνική ανάπτυξη της Bραζιλίας. Το Pernambuco αναγνωρίζεται ως η πιο αναπτυγμένη περιοχή στα βορειοανατολικά της χώρας και με τις μεγαλύτερες δυνατότητες για περαιτέρω αύξηση της κατανάλωσης. Στα 35 χρόνια παρουσίας της στη Βραζιλία, η Fiat έχει παραγάγει πάνω από 12 εκατομμύρια οχήματα ενώ είναι ηγέτης της αγοράς τα τελευταία 9 χρόνια.

Λόγω του υψηλού επιπέδου καθετοποίησης, το νέο εργοστάσιο προβλέπεται ότι θα έχει παραγωγική δυναμικότητα μεταξύ 200.000 και 250.000 μονάδων τον χρόνο, ενώ η συνολική επένδυση αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 3 δισ. δολ. και 3,5 δισ. δολ. Ο αριθμός των άμεσων θέσεων εργασίας που θα δημιουργηθούν υπολογίζεται να ξεπεράσουν τις 3.500, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί. Η γραμμή παραγωγής έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις αρχές του 2014.

Το εργοστάσιο της Fiat έχει σχεδιαστεί ως ένα δυναμικό κέντρο αυτοκινητοβιομηχανίας, που βασίζεται σε έναν σύγχρονο και ολοκληρωμένο σχεδιασμό με καθετοποιημένο πάρκο προμηθευτών, εκπαιδευτικό κέντρο ανθρώπινου δυναμικού, κέντρο τεχνολογικής ανάπτυξης, πίστα και πεδίο δοκιμών. Το εργοστάσιο χαρακτηρίζεται από τον σύγχρονο σχεδιασμό του, με υλικά και προϊόντα που δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα «World Class Manufacturing» (WCM).

Η βραζιλιάνικη αγορά οχημάτων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων έκλεισε το 2010 με όγκο πωλήσεων 3,3 εκατομμυρίων μονάδων με το μερίδιο της Fiat στα 760.000 οχήματα. Μελέτες δείχνουν ότι η αγορά της Βραζιλίας μπορεί να φτάσει τα 4,7 εκατομμύρια οχήματα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα το 2014, ενώ η Fiat, στον επιχειρηματικό της σχεδιασμό, αναμένει να αυξήσει τις πωλήσεις της σε 1,1 εκατομμύρια μονάδες το 2014.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου