Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 23:30:33

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Συνεργασία Volvo - Siemens στον τομέα της ηλεκτροκίνησης
Συνεργασία Volvo - Siemens στον τομέα της ηλεκτροκίνησης
Πηγή: Express.gr
ΔYO ονόματα καταξιωμένα στον χώρο τους, η Volvo Car Corporation και η Siemens, συμφώνησαν να συνεργαστούν στον τομέα της εξέλιξης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η συνεργασία είναι εστιασμένη στην ανάπτυξη τεχνολογίας μετάδοσης ηλεκτρικής ισχύος και ηλεκτρονικών μονάδων ελέγχου αυτής, τεχνολογίας φόρτισης συσσωρευτών, καθώς επίσης και στην άμεση ενσωμάτωση των παραπάνω συστημάτων στο μοντέλο Volvo C30 Electric. Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι τα πρώτα Volvo C30 Electric εφοδιασμένα με ηλεκτροκινητήρες Siemens θα βρίσκονται στις πίστες δοκιμών μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στις αρχές του 2012 –το αργότερο– η Volvo θα παραδώσει στη Siemens περίπου διακόσια C30 Electric, που στη συνέχεια θα δοκιμαστούν και θα αξιολογηθούν κάτω από πραγματικές συνθήκες οδήγησης, αποτελώντας μέρος του εταιρικού στόλου της Siemens.

Τα συστήματα παραγωγής και μετάδοσης ηλεκτρικής ισχύος, η διαχείριση των συσσωρευτών και η τεχνολογία φόρτισής τους θεωρούνται τα τεχνολογικά «κλειδιά» για την ανάπτυξη και παραγωγή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι ηλεκτροκινητήρες Siemens που εξελίχθηκαν για τη Volvo έχουν μέγιστη ισχύ 108 kW και μέγιστη ροπή 220 Nm. Η σχεδίαση του αναστροφέα (inverter) θα βελτιστοποιηθεί από κοινού από τις δύο εταιρίες, προκειμένου να ανταποκριθεί σε όλες τις υψηλές απαιτήσεις στον τομέα της ασφάλειας στην ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον, η Siemens θα παρέχει υψηλής απόδοσης και ταχύτητας συστήματα φόρτισης, για τοποθέτηση τόσο στα οχήματα όσο και εκτός αυτών.

Η Volvo Car Corporation ξεκίνησε εφέτος περιορισμένης κλίμακας παραγωγή του ηλεκτροκίνητου Volvo C30 Electric, ενώ την επόμενη χρονιά θα αρχίσουν οι πωλήσεις του υβριδικού Volvo V60 Plug-in Hybrid.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου