Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 09:05:54

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Model Year 2012: Τα Opel Agila, Corsa, Meriva, Astra με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση
Model Year 2012: Τα Opel Agila, Corsa, Meriva, Astra με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση
Πηγή: Express.gr
ΕΜΦΑΣΗ στη μειωμένη κατανάλωση και τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές έδωσε η Opel στην γκάμα ΜΥ 2012 των αυτοκινήτων της. Χάρη στην εκτεταμένη γκάμα τεχνολογιών ecoFLEX σε όλη τη γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων, ο αριθμός των αποδοτικών μοντέλων ecoFLEX αυξάνεται και ξεπερνά τώρα τα 60 – ανάλογα με την αγορά.

 

Το νέο Astra ecoFLEX Start/Stop με 99 g/km CO2 (3,7 lit. diesel/100 km) είναι το καθαρότερο, πιο οικονομικό Astra όλων των εποχών – και μάλιστα με εντυπωσιακή ισχύ 96 kW/130 hp. Το Start/Stop διατίθεται επίσης με βενζινοκινητήρες για το Corsa. Στα μοντέλα 1.2 και 1.4 λίτρων επιτυγχάνει μέση μείωση κατανάλωσης της τάξης των 0,4 lit./100 km, με τις εκπομπές CO2 να φτάνουν τα 119 g/km. Το Meriva 1.3 CDTI γίνεται πιο οικονομικό με σύστημα Start/Stop και τεχνολογία ecoFLEX. Στον μικτό κύκλο η κατανάλωση του Meriva 1.3 CDTI ecoFLEX μειώνεται κατά μέσο όρο 0,4 lit./100 km και οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 109 g/km – από τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία.

Στη σειρά Corsa, μία νέα έκδοση LPG με νέο κινητήρα 1.2 προδιαγραφών Euro 5 διατίθεται τώρα για εναλλακτική λειτουργία με υγραέριο.

Για πελάτες που αναζητούν ένα αυτοκίνητο επιδόσεων, η έκδοση περιορισμένης παραγωγής 155 kW/210 hp του Corsa OPC βρίσκεται τώρα στη γραμμή εκκίνησης: πρόκειται για το Corsa OPC Nürburgring Edition.

 

FlexFix: Η Opel έχει επιχειρήσει βελτιώσεις και στον τομέα της ευελιξίας: το πρακτικό σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix συνδυάζεται τώρα προαιρετικά με Park Pilot στα Corsa, Meriva και 5Θ Astra. Το Astra Sports Tourer υιοθετεί μία νέα, εξελιγμένη έκδοση του FlexFix, που παρέχει αναβαθμισμένη πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Eνα ακόμα νέο χαρακτηριστικό είναι ο αφαιρούμενος κοτσαδόρος των Corsa και Meriva.

 

Νέα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας: Τα νέα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας που λανσαρίστηκαν με το Insignia, Navi 600 και Navi 900 Europa προσφέρονται τώρα με τα Meriva και Astra στο model year 2012. Τα νέα συστήματα βασίζονταν σε CD ή DVD ως προς το εύρος των προσφερόμενων λειτουργιών. Oλο το υλικό χαρτών αποθηκεύεται σε κάρτες SD, ενώ οι χάρτες προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες των πελατών. Το σύστημα Navi 900 Europa προσφέρει επίσης φωνητική αναγνώριση και λειτουργία ημερολογίου – το δεύτερο με δυνατότητα διαχωρισμού ιδιωτικών και επαγγελματικών ταξιδιών.

 

Opel Agila: Για το ΜΥ 2012, το Opel Agila 1.0 ecoFLEX προσφέρει αυξημένη ισχύ 50 kW/68 hp (προηγουμένως 48 kW/65 hp) σε συνδυασμό με μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2. Στον μικτό κύκλο η κατανάλωση του Agila 1.0 ecoFLEX μειώνεται κατά μέσο όρο 0,3 lit./100 km, φτάνοντας τα 4,8 l/100 km, ενώ οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 109 g/km. Αυτό είναι αποτέλεσμα βελτιστοποιημένης τριβής του κινητήρα, Dual Variable Valve Timing (VVT) και ενός προηγμένου εναλλάκτη. Από τον Νοέμβριο θα διατίθεται μία έκδοση Agila 1.0 ecoFLEX με Start/Stop και ακόμα μικρότερες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου