Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 22:07:59

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Ford εξοπλίζει με πλήρως ψηφιακά μέσα ψυχαγωγίας όλα τα νέα μοντέλα της
Η Ford εξοπλίζει με πλήρως ψηφιακά μέσα ψυχαγωγίας όλα τα νέα μοντέλα της
Πηγή: Express.gr
AΠO τον περασμένο Μάρτιο που κυκλοφόρησε το νέο Focus, το 95% των αγοραστών του μοντέλου επέλεξε μία έκδοση με θύρα USB και είσοδο AUX για MP3 και άλλες φορητές συσκευές, ενώ τα νέα μοντέλα Focus που κυκλοφορούν στην Ευρώπη –σε ποσοστό 90%– διαθέτουν Bluetooth. Αυτό επιβεβαίωσε την επιλογή της Ford να εφοδιάζει πλέον όλα τα καινούργια μοντέλα της με πλήρως ψηφιακά συστήματα με αυξημένη συνδεσιμότητα (in-car entertainment) εγκαταλείποντας τα multi-disc CD changers.

Σε όλη την Ευρώπη, η Ford προσφέρει αυτή τη στιγμή συνδεσιμότητα μέσω USB, Bluetooth και AUX για συσκευές ΜΡ3, επιπλέον του CD player. Αλλά καθώς η χρήση CD σταδιακά ατονεί, σύντομα οι ψηφιακές συσκευές θα γίνουν κανόνας.

Η Ford θα κάνει ένα μεγάλο βήμα με την άφιξη του προηγμένου συστήματος SYNC με το σύστημα MyFord Touch στην Ευρώπη, που θα δούμε για πρώτη φορά στο Ford Focus.

Το σύστημα θα ικανοποιήσει άμεσα τις υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις των πελατών της Ford, αποτελώντας ένα προηγμένο κόμβο multimedia ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, με επιλογές συνδεσιμότητας όπως θύρες USB, καρτών SD, RCA και Bluetooth.

Το σύστημα θα λειτουργεί και ως ασύρματο hotspot που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για μέχρι πέντε συσκευές, παρέχοντας συνδεσιμότητα μέσω USB ή κινητών τηλεφώνων που θα λειτουργούν ως modem. Αυτό επιτρέπει πρόσβαση σε υπηρεσίες “υπολογιστικού νέφους” όπως αυτές που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, δηλαδή Apple iCloud, Amazon Cloud Drive και Google Music, καταργώντας έτσι την ανάγκη μεταφοράς μουσικών συσκευών αποθήκευσης μέσα στο όχημα. Η Ford προβλέπει ότι δύο εκατομμύρια οχήματα εφοδιασμένα με SYNC θα κυκλοφορούν στην Ευρώπη μέχρι το 2015. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου