Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 20:02:12

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Πολυνίκης στο Michelin Challenge Bibendum 2011 με 5 οχήματα η Mercedes και smart η Daimler AG
Πολυνίκης στο Michelin Challenge Bibendum 2011 με 5 οχήματα η Mercedes και smart η Daimler AG
Πηγή: Express.gr
OYTE ένα, ούτε δύο αλλά 14 βραβεία συνολικά απέσπασε η Daimler AG με πέντε οχήματα στον ενδέκατο διαγωνισμό Michelin Challenge Bibendum 2011. Σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κόσμου για τη βιώσιμη κινητικότητα, η εταιρία κέρδισε επάξια δεκατέσσερις τιμητικές διακρίσεις αποδεικνύοντας ότι φέτος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογικών εφαρμογών για τα οχήματά της: σε όλες τις κατηγορίες, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz και smart έπεισαν τους κριτές από πλευράς περιβαλλοντικών επιδόσεων, χειρισμού και οδηγικής απόλαυσης.

Τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος σε τρεις «αγώνες» - δοκιμασίες καθημερινής χρήσης, με διαφορετικούς τρόπους. Eμφαση δόθηκε στην επιτάχυνση, το φρενάρισμα και τον χειρισμό, τον θόρυβο, την εκπομπή καυσαερίων και CO2 («well-to-wheel») καθώς και την κατανάλωση καυσίμου. Η A-Class E-CELL κέρδισε τις εντυπώσεις όσον αφορά τον τομέα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Κέρδισε στην κατηγορία «Aυτοκίνητα παραγωγής και πρωτότυπα» βραβεία για την καλύτερη επιτάχυνση και χειρισμό καθώς και για την καλύτερη ισορροπία «well-to-wheel» και τις εκπομπές CO2.

Εξίσου επιτυχημένες ήταν και οι δύο B-Class F-CELL που έλαβαν μέρος στον αγώνα 300 χιλιομέτρων «Inter-City» στην κατηγορία «Oχήματα παραγωγής με ηλεκτροκινητήρα». Και τα δύο οχήματα είχαν διπλές επιτυχίες στους τομείς χειρισμού και εκπομπών CO2 «well-to-wheel». Στην κατηγορία «Oχήματα πόλης» το smart fortwo electric drive κέρδισε στον τομέα της μικρότερης απόστασης πέδησης, τις εκπομπές CO2 «well-to-wheel» και τις εκπομπές καυσαερίων.

Επιπλέον, το Vito E-CELL κέρδισε βραβείο σχεδιασμού.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου