Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 17:43:44

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Opel αύξησε κατά 8,2% τις πωλήσεις της στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2011
Η Opel αύξησε κατά 8,2% τις πωλήσεις της στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2011
Πηγή: Express.gr
ΜE ταχείς ρυθμούς ανακάμπτει στις αγορές της Ευρώπης η Opel. Τους πρώτους έξι μήνες της φετινής χρονιάς οι πωλήσεις οχημάτων της αυξήθηκαν πάνω από 50.000 μονάδες, ή 8,2%. Στο ίδιο διάστημα, το μερίδιο αγοράς ανέβηκε στο 6,4% σε σχέση με το 6,2% που ήταν την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Συνολικά, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2011 η εταιρία πούλησε περίπου 659.000 οχήματα σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα την ίδια περίοδο ταξινομήθηκαν 6.213 οχήματα και η Opel απέσπασε μερίδιο αγοράς 11,2%. Η Opel μαζί με τη βρετανική Vauxhall κατάφεραν να αυξήσουν το μερίδιό τους σε 19 από τις 27 ευρωπαϊκές αγορές.

Τον Ιούνιο, η Opel πέτυχε ευρωπαϊκό μερίδιο αγοράς 6,8% (περίπου 125.000 οχήματα), το υψηλότερο μηνιαίο μερίδιο φέτος. Αντίστοιχη και ακόμη μεγαλύτερη ήταν η επιτυχία στην Ελλάδα, όπου τον Ιούνιο μόνο πουλήθηκαν 1.159 αυτοκίνητα Opel με 11,9% μερίδιο αγοράς, με τη λιανική να αγγίζει το 13,5% και 11,5% σε προοδευτική βάση για το εξάμηνο, βελτιωμένο κατά σχεδόν 3 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του αντίστοιχου περυσινού εξαμήνου. Στις δε εταιρικές πωλήσεις βρίσκεται στη 2η θέση με μερίδιο 13,5% στο εξάμηνο. Το δεύτερο τρίμηνο ήταν το τρίτο συνεχόμενο με αυξήσεις του μεριδίου αγοράς συγκριτικά με την αντίστοιχη εικόνα πριν από ένα χρόνο, πανευρωπαϊκά.

Τα Meriva και Astra Sports Tourer διανύουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία έχοντας αναδειχθεί πρώτα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Λόγω της υψηλής ζήτησης, η Opel εφαρμόζει ένα πρόγραμμα με πρόσθετες βάρδιες λειτουργίας των εργοστασίων της για μερικούς μήνες. Η εταιρία αποφάσισε επίσης να μειώσει το καλοκαιρινό διάλειμμα στην παραγωγική μονάδα του Rüsselsheim, όπου κατασκευάζεται το Insignia. Εξάλλου, λόγω του μεγάλου αριθμού εισερχόμενων παραγγελιών για τα Astra και Insignia, η Opel έχει αυξήσει τη συνολική παραγωγή πετρελαιοκινητήρων στο Kaiserslautern από 180.000 σε 250.000 μονάδες τον χρόνο. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου