Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 23:59:58

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Saab Automobile, με κινεζικά κεφάλαια, θα εξελίξει τρία νέα μοντέλα στη Σουηδία
Η Saab Automobile, με κινεζικά κεφάλαια, θα εξελίξει τρία νέα μοντέλα στη Σουηδία
Πηγή: Express.gr
AIΣIO τέλος είχε η πολύμηνη διαπραγμάτευση της Saab Automobile με τους Kινέζους επενδυτές, όσον αφορά τη χρηματοδότηση της εξέλιξης τριών νέων μοντέλων της σουηδικής εταιρίας.

Η Swedish Automobile, η Saab Automobile, η Pang Da και η Youngman υπέγραψαν τελικά δεσμευτική τελική συμφωνία για τη σύσταση κοινής εταιρίας για την ανάπτυξη τριών νέων μοντέλων Saab.

Η συμφωνία αφορά επενδύσεις σε μετοχές συνολικού ποσού 245 εκατομμυρίων ευρώ από την Pang Da και τη Youngman στη Swan σε δεσμευτική συμφωνία, υποκείμενη σε ρυθμιστικές και άλλες εγκρίσεις τρίτων.

Η δεσμευτική συμφωνία αφορά την επίτευξη στρατηγικής συμμαχίας, η οποία θα αποτελείται από μια τριμερή επιχείρηση διανομής (Distribution Joint Venture - DJV) και μια τριμερή επιχείρηση παραγωγής (Manufacturing Joint Venture - MJV) οχημάτων Saab και λοιπών οχημάτων ιδιοκτησίας της MJV (owned brand vehicles) στην Κίνα. Η συμφωνία υπόκειται προς έγκριση από τις αρμόδιες αρχές. Η συμφωνία επιτρέπει την επιστροφή του κ. Vladimir Antonov ως μετόχου/χρηματοδότη της Swan και της Saab Automobile, η οποία αναμένεται μόλις τα άμεσα συσχετιζόμενα μέρη ενδιαφέροντος του δώσουν την άδεια.

Η NPJV θα ανήκει κατά 50% στη Saab Automobile και κατά 50% στη Youngman Passenger Cars και αποτελεί το θεμέλιο για την επέκταση της προϊοντικής γκάμας της Saab με τρία νέα μοντέλα, τα οποία μέχρι τώρα δεν αποτελούσαν μέρος της σημερινής και μελλοντικής προϊόντικής της στρατηγικής. Ως εκ τούτου, η ΝPJV θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τριών εντελώς νέων οχημάτων Saab: το Saab 9-1, το Saab 9 -6 και το Saab 9-7.

Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των τριών αυτών μοντέλων, η Saab Automobile θα είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο και τη διαχείριση του σχεδιασμού, τη διαδικασία ανάπτυξης και δοκιμής για την έναρξη της παραγωγής καθώς και για την παροχή της απαραίτητης τεχνικής και ποιοτικής υποστήριξης, προσφέροντας τις δυνατότητες και την εμπειρία που ήδη έχει από το κορυφαίο Τμήμα Τεχνικής Ανάπτυξης στο Trollhättan. Η Youngman Passenger Cars θα είναι υπεύθυνη για την παροχή των αναγκαίων χρηματοοικονομικών επενδύσεων στην κοινοπραξία. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου