Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 01:06:50

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Πρωτιά αξιοπιστίας για τα Mazda2, Mazda3 και MX-5
Πρωτιά αξιοπιστίας για τα Mazda2, Mazda3 και MX-5
Πηγή: Express.gr
ΣTIΣ κορυφαίες θέσεις, όσον αφορά την αξιοπιστία, βρέθηκαν τρία μοντέλα της Mazda σε δύο J.D. Powers έρευνες που διεξήχθησαν στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο το 2011 και αφορούσαν την ικανοποίηση των πελατών. Περίπου 17.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από τις συγκεκριμένες αγορές κλήθηκαν να αξιολογήσουν το αυτοκίνητό τους αναφορικά με την οδηγική συμπεριφορά, τον χειρισμό, τα έξοδα συντήρησης, τη μηχανική αξιοπιστία και την ποιότητα του εσωτερικού.

Στη Γερμανία, το Mazda3 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία compact, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλο από τα 117 μοντέλα που συμμετείχαν στην έρευνα και κέρδισε το «χρυσό» στη γενική βαθμολογία. Το Mazda2 επικράτησε στην κατηγορία sub-compact και βρέθηκε μπροστά από το Dacia Logan και το Mini. Με αυτά τα αποτελέσματα, η Mazda κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 28 μάρκες που συμμετείχαν στην έρευνα, μια θέση πάνω από την τέταρτη που είχε καταλάβει την προηγούμενη χρονιά.

Στην αντίστοιχη έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Mazda MX-5 ήταν νικητής για μια ακόμα φορά στην κατηγορία των sport cars ξεπερνώντας το περσινό ρεκόρ. Αυτό συνέβη μόλις τέσσερις μήνες μετά την παραγωγή του 900.000ού Mazda MX-5, με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει ανανέωση του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για το διθέσιο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου