Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 04:29:47

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Volvo πρώτη σε δοκιμή ενεργητικής ασφάλειας της ADAC
Η Volvo πρώτη σε δοκιμή ενεργητικής ασφάλειας της ADAC
Πηγή: Express.gr
ΤA συστήματα ενεργητικής ασφάλειας της Volvo μπορούν και σώζουν ζωές! Δεν πρόκειται απλά για έναν ισχυρισμό και η απόδειξη ήρθε σε πρόσφατη συγκριτική δοκιμή της ADAC στη Γερμανία. H ADAC είναι η μεγαλύτερη Λέσχη Οδηγών Αυτοκινήτου (αντίστοιχη της ελληνικής ΕΛΠΑ) στην Ευρώπη με περισσότερα από 17 εκατομμύρια μέλη, που διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ευρώπη συγκριτική δοκιμή συστημάτων «αυτόματης πέδησης σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης» ή κατά το κοινώς λεγόμενο συστήματα «αυτόματου φρεναρίσματος σε κατάσταση πανικού». Με τη συμμετοχή έξι μεγάλων κατασκευαστών, προσομοιώθηκαν διάφορες συνθήκες σύγκρουσης εν κινήσει, σε διάφορες ταχύτητες. Η Volvo εκπροσωπήθηκε από το Volvo V60, τη sport wagon έκδοση του S60, με το οποίο μοιράζεται τα κύρια μηχανικά μέρη και έχουν τα ίδια συστήματα ασφαλείας. Εκτός του V60 στη δοκιμή συμμετείχαν και τα Audi A7, Mercedes-Benz CLS, BMW 530, VW Passat και Infiniti M37. Το Volvo V60 ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που βαθμολογήθηκε ως «πολύ καλό» και ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής της συγκριτικής δοκιμής.

Το συγκεκριμένο Volvo V60, εκτός του City Safety, που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, διέθετε και το Σύστημα Προειδοποίησης Σύγκρουσης με Αυτόματη Πέδηση και Ανίχνευση Πεζών (Collision Warning with Full Auto-Brake and Pedestrian Detection), που ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό. Σε όλα τα στάδια της δοκιμής τα συστήματα ασφαλείας του V60 έπεισαν τους δοκιμαστές με τη συμπεριφορά τους, αποδίδοντας σύμφωνα με τα αναμενόμενα και τις προδιαγραφές λειτουργίας τους. Αποδείχθηκαν πλήρως αξιόπιστα, βοηθώντας το V60 να αποφύγει αυτόματα την όποια σύγκρουση ή να μειώσει ταχύτητα κατά τρόπο αποτελεσματικό ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα όποια αρνητικά αποτελέσματα. Oλα τα συστήματα του V60 στη συγκεκριμένη δοκιμή βαθμολογήθηκαν με την ένδειξη «πολύ καλό». Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της συγκριτικής δοκιμής της ADAC, ο κ. Γιάννης Πετούλης, διευθ. σύμβουλος της Volvo Car Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με τα νέα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας η Volvo πρωτοπορεί και πάλι, κάνοντας πλέον προσιτή στα σημερινά της μοντέλα τεχνολογία από… το μέλλον: αυτοκίνητα που φρενάρουν μόνα τους, αποφεύγοντας συγκρούσεις και παράσυρση πεζών! Η ανακοίνωση της ADAC γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό, γιατί πρόκειται για έναν ανεξάρτητο φορέα, τον μεγαλύτερο στο είδος του στην Ευρώπη! Συμπίπτει, δε, με το λανσάρισμα όλων αυτών των συστημάτων –εκτός των S60, V60 και XC60– και σε άλλα μοντέλα μας όπως το S80 και το XC70». 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου