Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 21:54:48

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Το Punto Evo και σε έκδοση MyLife
Το Punto Evo και σε έκδοση MyLife
Πηγή: Express.gr
ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ σε συγκεκριμένα σημεία τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του Punto Evo η Fiat δημιούργησε μια νέα έκδοση για το σούπερ δυναμικό μοντέλο της.
Η νέα έκδοση βασίζεται πάνω στην υπάρχουσα έκδοση Active, στον βασικό εξοπλισμό της οποίας έχουν προστεθεί στοιχεία που προσφέρονταν μέχρι τώρα προαιρετικά.

Το Punto Evo MyLife περιλαμβάνει επιπλέον της έκδοσης Active αερόσακους τύπου κουρτίνας, ηχοσύστημα με CD player και MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι, Blue&Me (σύστημα ανοικτής συνομιλίας κινητού μέσω τεχνολογίας Bluetooth), πίνακα πολλαπλών ενδείξεων και φορητό σύστημα πλοήγησης Tom Tom σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη Fiat, με οθόνη αφής 4,3'' και λειτουργίες τηλεφωνικού καταλόγου, καθώς συνεργάζεται με το σύστημα Blue&Me. Εκτός από την προσθήκη αυτού του σημαντικού επιπλέον εξοπλισμού, έχει γίνει και αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου, με σκουρόχρωμους προβολείς, λαβές θυρών και καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα προφυλακτήρων. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω αναβάθμισης τόσο της εξωτερικής εμφάνισης όσο και του εσωτερικού διακόσμου, μέσω ενός πακέτου εξοπλισμού που ονομάζεται Style Pack και περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα πλευρικών προστατευτικών θυρών, δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινη λαβή επιλογέα ταχυτήτων και πατάκια Punto Evo.

Οι κινητήρες με τους οποίους θα προσφέρεται η έκδοση MyLife θα είναι οι εξής: 1.2 με 69 ίππους, 1.4 με 77 ίππους (και έκδοση με αυτόματο κιβώτιο), καθώς και ο νέος ντίζελ 1.3 Multijet με 85 ίππους, η επιλογή του οποίου προσφέρει στον πελάτη και το πρόσθετο όφελος της μη καταβολής τελών κυκλοφορίας, αφού οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της συγκεκριμένης έκδοσης είναι μόλις 95 gr/km.
Οι τιμές του Punto Evo MyLife ξεκινούν από τα 12.100 ευρώ για το 3θυρο 1.2 69 hp. Για το λανσάρισμα του αυτοκινήτου προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 230 ευρώ, ενώ συνδυάζοντας και το όφελος απόσυρσης, η τελική τιμή εκκίνησης φτάνει τα 11.000 ευρώ. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου