Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 01:28:18

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Κορυφαίο σε ποιότητα και αξιοπιστία σύμφωνα με τον οργανισμό ADAC το Qashqai της Nissan
Κορυφαίο σε ποιότητα και αξιοπιστία σύμφωνα με τον οργανισμό ADAC το Qashqai της Nissan
Πηγή: Express.gr
ΣHMANTIKEΣ επιτυχίες συνεχίζει να καταγράφει το compact crossover Qashqai της Nissan, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στις ευρωπαϊκές αγορές. Σε μία από τις πιο απαιτητικές έρευνες ποιότητας της Ευρώπης, αυτή του γερμανικού οργανισμού ADAC το Nissan Qashqai κατέλαβε μια κορυφαία θέση για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το δημοφιλές crossover, ως κορυφαίο ιαπωνικό μοντέλο στην κατηγορία του, τερμάτισε 6ο (από τα συνολικά 22) στην κατάταξη. Συγκεκριμένα, το Qashqai κέρδισε σε αυτή την αναμέτρηση κάποιους από τους πιο βασικούς ανταγωνιστές του, όπως το VW Tiguan, το Ford Kuga και το Toyota RAV4. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το Qashqai δεν είναι η πρώτη φόρα που κατακτά μια επιτυχία από τον οργανισμό ADAC. Νωρίτερα μέσα στο έτος, ήρθε τρίτο στον ετήσιο διαγωνισμό της συγκεκριμένης οργάνωσης με τον τίτλο «Yellow Angel», με ένα βραβείο το οποίο αναγνωρίζει την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών, χάνοντας την 1η θέση από ένα Audi και ένα Porsche.

Εξάλλου η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, αύξησε σημαντικά την έκπτωση της «Χρυσής Επιταγής» για τα μοντέλα Qashqai και Qashqai +2 Euro 5, από τη Δευτέρα 2 Μαΐου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Συγκεκριμένα, η τιμή για το Qashqai 1,6 Action ξεκινά από τις 17.840 ευρώ, η οποία συμπεριλαμβάνει τις νέες αυξημένες εκπτώσεις και το όφελος της κρατικής απόσυρσης.
Την προσφορά συμπληρώνει το προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου