Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 09:29:08

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Ειδικά πακέτα after sales από τη Mercedes-Benz
Ειδικά πακέτα after sales από τη Mercedes-Benz
Πηγή: Express.gr
ME αφορμή τον εορτασμό των 125 χρόνων από την ίδρυσή της, η Mercedes-Benz προσφέρει μια σειρά από διευκολύνσεις σε όσους κατόχους αυτοκινήτων Mercedes θα επισκεφτούν το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών. Ειδικότερα προσφέρει:

Δωρεάν οπτικό έλεγχο οχήματος: Προσφέρεται για όλα τα επιβατικά οχήματα, τα smart και τα επαγγελματικά οχήματα έως 3,5 τόνους και έχει ως σκοπό την εξασφάλιση της καλής και ασφαλούς λειτουργίας του οχήματος. Προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 10% σε εργασίες (εργασία και ανταλλακτικά) που ενδέχεται να προκύψουν από τον έλεγχο αυτό.

Προέλεγχο ΚΤΕΟ: Προσφέρεται σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμή με σκοπό το όχημα να ''περάσει'' χωρίς πρόβλημα τον έλεγχο ΚΤΕΟ, ο οποίος ακολουθεί. Το κόστος αυτού του προελέγχου συμψηφίζεται στον λογαριασμό, στην περίπτωση που προκύψουν επισκευές οι οποίες πρέπει να πραγματοποιηθούν. Συμπληρωματικά, οι επισκευές αυτές προσφέρονται με έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά και την εργασία. Αφορά σε όλα τα επιβατικά

Πακέτα service: Περιλαμβάνουν καθορισμένο σύνολο ανταλλακτικών και εργασιών τα οποία προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Mercedes-Benz. Τα διαθέσιμα πακέτα αφορούν προς το παρόν συγκεκριμένους τύπους των μοντέλων A-Class, B-Class, C-Class, E-Class, smart και τα επαγγελματικά οχήματα έως 3,5 τόνους.
 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου