Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 08:49:05

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow ΟΒΕΛΠΑ: Πενήντα χρόνια ποιοτικής προσφοράς στον Eλληνα οδηγό
ΟΒΕΛΠΑ: Πενήντα χρόνια ποιοτικής προσφοράς στον Eλληνα οδηγό
Πηγή: Express.gr
ΠIΣTH στην αποστολή της να προσφέρει ποιοτική παροχή βοήθειας το ταχύτερο δυνατό σε έκτακτα και απρόβλεπτα περιστατικά, στον Eλληνα και ξένο οδηγό πανελλαδικά, η ΟΒΕΛΠΑ συμπλήρωσε 50 χρόνια παρουσίας στον τομέα της οδικής βοήθειας. Η ΟΒΕΛΠΑ, που είναι η Υπηρεσία Οδικής Βοήθειας της ΕΛΠΑ, ιδρύθηκε το 1960 καθιερώνοντας στην ουσία τον θεσμό του συνδρομητή. Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας η ΟΒΕΛΠΑ απέκτησε 1.000 συνδρομητές, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 5.000 μετά από 5 χρόνια και τους 10.000 στα επόμενα τέσσερα, ενώ σήμερα ο αριθμός τους ξεπερνά τους 140.000, καλύπτοντας περισσότερα από 300.000 οχήματα για παροχή οδικής βοήθειας.

Με δύο Land Rover, δωρεά της εταιρίας Shell, η ΟΒΕΛΠΑ ξεκίνησε τη λειτουργία κλιμακίου στην Hπειρο, με στόχο την εξυπηρέτηση των ξένων αυτοκινητιστών που έρχονταν από την Ιταλία στην Ελλάδα με ferry-boat. Γρήγορα άρχισε να εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα, προσφέροντας υπηρεσίες οδικής βοήθειας στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ, ενώ το 1972 ιδρύθηκε ειδικό κλιμάκιο στην Αθήνα. Σήμερα η ΟΒΕΛΠΑ με το δίκτυό της καλύπτει όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, με 50 κλιμάκια πόλεων και σε 25 ακόμη σημεία τη νησιωτική χώρα.

Προσφέρει τις υπηρεσίες της επί 365 ημέρες τον χρόνο και σε 24ωρη βάση, σε κάθε είδους επιβατικό αυτοκίνητο και φορτηγό ως 2,5 τόνους μικτού φορτίου. Εξυπηρετεί επίσης και μοτοσικλέτες (επιτόπου βοήθεια ή μεταφορά στο πλησιέστερο συνεργείο).

Το προσωπικό της ΟΒΕΛΠΑ είναι άριστα εκπαιδευμένο στους πλέον σύγχρονους τύπους οχημάτων και παροχής οδικής βοήθειας, με στόχο την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του οδηγού.

O στόλος της για την παροχή οδικής βοήθειας και την εξυπηρέτηση των συνδρομητών της αποτελείται από 242 οχήματα που ανανεώνονται συνεχώς με σύγχρονα μέσα οδικής βοήθειας, εξοπλισμένα με ειδικούς, τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς, για την αρτιότερη παροχή οδικής βοήθειας. Η διαχείριση γίνεται μέσω του συντονιστικού κέντρου 10400 με στόχο τη βελτίωση του χρόνου ανταπόκρισης, κατανομής και συντονισμού των οχημάτων της μέσω της δορυφορικής τεχνολογίας και της ψηφιακής χαρτογράφησης.

Με βάση τον απολογισμό του έργου της ΕΛΠΑ, σε ολόκληρη τη χώρα το 2010 εξυπηρετήθηκαν από τις υπηρεσίες του δικτύου της ΟΒΕΛΠΑ περισσότεροι από 600 οδηγοί σε καθημερινή βάση.

Επίσης, άλλοι 10.000 οδηγοί εξυπηρετήθηκαν συνολικά από το δίκτυο της ΟΒΕΛΠΑ στην Ελλάδα (με μεταφορά αυτοκινήτου –ίδιων/επιβαινόντων από το σημείο ακινητοποίησης στο σημείο που υπέδειξαν– π.χ. από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ή από την Πάτρα στα Ιωάννινα.

Σημαντικές υπηρεσίες προσέφερε η ΟΒΕΛΠΑ όσο αφορά και την εξυπηρέτηση των Ελλήνων οδηγών στο εξωτερικό. Περισσότεροι από 200 Eλληνες οδηγοί και οι οικογένειές τους εξυπηρετήθηκαν από τις συνεργαζόμενες με την ΕΛΠΑ εταιρίες οδικής βοήθειας -κυρίως σε χώρες της Ευρώπης αλλά και από τις υπηρεσίες της ΟΒΕΛΠΑ ( περιπτώσεις επαναπατρισμού αυτοκινήτων που ακινητοποιήθηκαν στο εξωτερικό λόγω σοβαρής βλάβης ή ατυχήματος). 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου