Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 19:11:04

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow «Σαλόνι σε 4 τροχούς»
«Σαλόνι σε 4 τροχούς»
Πηγή: Express.gr
ΣTO σαλόνι της Γενεύης (3-13 Μαρτίου) η Opel θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του μεγαλύτερου πολυμορφικού της οχήματος, του Zafira. Με σύνθημα το «Lounge On Wheels», το Zafira Tourer Concept διαθέτει ένα ευάερο και φωτεινό εσωτερικό με υψηλή ποιότητα κατασκευής. «Χρησιμοποιήσαμε τη φιλοσοφία lounge σε αυτοκίνητο» σχολιάζει ο Mark Adams, αντιπρόεδρος Σχεδίασης Opel. «Eνα σαλόνι (lounge) είναι το μέρος στο οποίο θέλεις να “δραπετεύσεις” και να χαλαρώσεις, εκεί που πραγματικά επιθυμείς να βρίσκεσαι. Επιχειρήσαμε να μεταφέρουμε την ίδια αίσθηση στο πολυμορφικό όχημα ενός όγκου δημιουργώντας έναν ακαταμάχητο χώρο για τους επιβαίνοντες».

Το νέο πρωτότυπο Opel Zafira προσφέρει υποδειγματική ευελιξία καμπίνας ικανοποιώντας σχεδόν όλες τις απαιτήσεις διάταξης χώρων και δίνοντας έμφαση στα πίσω καθίσματα. Η καμπίνα έχει μεγάλες κρυστάλλινες επιφάνειες που επιτρέπουν την είσοδο άπλετου φωτός, ενισχύουν το αίσθημα της ευεξίας και ανοίγουν ένα παράθυρο στον έξω κόσμο.

Το ευρύχωρο και προηγμένο εσωτερικό συνδυάζεται με ένα κομψό, ανάγλυφο και σπορ εξωτερικό. Στη νέα, τολμηρή φυσιογνωμία ξεχωρίζουν οι εντυπωσιακοί προβολείς σε σχήμα φτερού που δημιουργούν δυναμική εμφάνιση.

Το Zafira Tourer Concept φέρνει τις φιλοδοξίες, την ποιότητα και τις καινοτόμες τεχνολογίες του Insignia στην κατηγορία μοντέλων ενός όγκου. Σχεδιάστηκε για να διασφαλίζει απολαυστικά, ασφαλή και ξεκούραστα ταξίδια για όλους. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου