Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 03:21:07

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow H Nissan σημείωσε ρεκόρ 15ετίας με μερίδιο αγοράς 3,1% στην Ευρώπη το 2010
H Nissan σημείωσε ρεκόρ 15ετίας με μερίδιο αγοράς 3,1% στην Ευρώπη το 2010
Πηγή: Express.gr
TO υψηλότερο μερίδιό της στην αγορά της Ευρώπης από το 1995 πραγματοποίησε η Nissan το 2010. Σημειώνοντας πωλήσεις 547.000 οχημάτων το 2010 σε όλη την Ευρώπη κατάφερε να διασφαλίσει μερίδιο αγοράς της τάξης του 3,1% (σε σύγκριση με το 2,8% του 2009). Η πορεία αυτή επισφραγίζει την αύξηση του μεριδίου της εταιρίας στην αγορά της Ευρώπης επί 3 συνεχόμενα χρόνια.

Η επιτυχία της Νissan στην Ευρώπη οφείλεται τόσο στην εντυπωσιακά μεγάλη ζήτηση για μοντέλα όπως το crossover Qashqai, όσο και σε έξι σημαντικές αναβαθμίσεις στην γκάμα των μοντέλων της, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Juke. Είναι αξιοσημείωτο ότι πάνω από το 80% των πωλήσεων της Nissan, προέρχεται από μοντέλα που παράγονται σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο κ. Simon Thomas, Senior Vice President Sales & Marketing της Nissan Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Το 2010 η Nissan ξεπέρασε την αγορά, τους κύριους ανταγωνιστές της, όπως και τις προσδοκίες μας. Η κατάκτηση του υψηλότερου μεριδίου μας στην αγορά εδώ και 15 χρόνια είναι ένα πρωτοφανές επίτευγμα. Πρόκειται για μια σαφή ένδειξη ότι η δέσμευση της Nissan να προσφέρει καινοτόμα, συναρπαστικά μοντέλα για τους πελάτες της, και παράλληλα να εγκαινιάζει νέες κατηγορίες στην αγορά, τελικά λειτουργεί.

Σήμερα η γκάμα των μοντέλων μας είναι μια από τις πληρέστερες και πιο ανταγωνιστικές από κάθε άλλο κατασκευαστή αυτοκινήτων και την επεκτείνουμε συνεχώς».

Η Nissan απασχολεί περίπου 12.500 εργαζόμενους στα τμήματα σχεδιασμού, έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, logistics, πωλήσεων και μάρκετινγκ σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρία κατασκεύασε συνολικά 390.727 οχήματα στις εγκατατάστασεις που διαθέτει σε Ισπανία και Βρετανία. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου