Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 20:01:10

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Toyota γιορτάζει 10 χρόνια παραγωγής Yaris στη Γαλλία
Η Toyota γιορτάζει 10 χρόνια παραγωγής Yaris στη Γαλλία
Πηγή: Express.gr
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΣ μία συνολική επένδυση 920 εκατ. ευρώ για την Toyota, το εργοστάσιο της Valenciennes στη Γαλλία συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας.

Eχοντας σχεδιαστεί αρχικά με προοπτική ετήσιας παραγωγής μόλις 150.000 οχημάτων, με προσωπικό 2.000 ατόμων, η TMMF προοδευτικά αύξησε τη δυναμικότητά της στα 270.000 οχήματα τον χρόνο, που αντιστοιχεί με ένα αυτοκίνητο ανά λεπτό. Το 2007, η TMMF σημείωσε ρεκόρ παραγωγής με 262.000 μονάδες. Το ορόσημο παραγωγής των 1.900.000 Yaris πέτυχε η TMMF στις 28 Ιανουαρίου 2011.

Η TMMF είναι η μοναδική παραγωγική μονάδα της Toyota όπου η παραγωγή μπορεί να οργανωθεί σε τρεις βάρδιες. Με αυτή τη μορφή λειτούργησε από τον Μάιο του 2004 μέχρι τον Απρίλιο του 2005 και από τον Φεβρουάριο του 2006 μέχρι τον Ιούλιο του 2010.

Η TMMF είναι το «σπίτι» του Yaris, του best seller της Toyota στην Ευρώπη, αλλά και του best seller στην ελληνική αγορά ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα. Και οι δύο γενιές του δημοφιλούς μοντέλου έχουν προέλθει από το εργοστάσιο της Γαλλίας την τελευταία δεκαετία. Στην TMMF κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή όλα τα Yaris της ευρωπαϊκής αγοράς. Παράλληλα, γίνονται προετοιμασίες για την παραγωγή ενός μικρομεσαίου υβριδικού μοντέλου το 2012.

Η μονάδα διαθέτει φωτοβολταϊκή οροφή και ηλιακό τοίχο για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας εφαρμόζοντας υπερσύγχρονη, βιώσιμη τεχνολογία. Ανακυκλωμένο βρόχινο νερό χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής, ενώ το 100% των παραγόμενων αποβλήτων ανακυκλώνεται ή επαναχρησιμοποιείται. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου