Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 12:10:48

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Το νέο Nissan Micra στην ελληνική αγορά
Το νέο Nissan Micra στην ελληνική αγορά
Πηγή: Express.gr
Η ΤΕΤΑΡΤΗ γενιά του μοντέλου ορόσημου για τη Nissan ξεκίνησε την «καριέρα» της στην ελληνική αγορά. Το ανανεωμένο Micra, με περισσότερες από 5,65 εκατομμύρια πωλήσεις, είναι το πρώτο μοντέλο της Nissan που χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα V που εξασφαλίζει στο μοντέλο βέλτιστη ακαμψία, για εξαιρετικά οδικά χαρακτηριστικά στον δρόμο, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας κύλιση, αλλά και με το χαμηλότερο δυνατό βάρος, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Με τιμή που ξεκινά από τα 9.780 ευρώ (όπου συμπεριλαμβάνεται το όφελος της κρατικής απόσυρσης), το νέο Μιcra διατίθεται σε 5θυρο αμάξωμα και ενσωματώνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, οι οποίες επιτρέπουν στον οδηγό του να μειώσει το στρες στην καθημερινή οδήγηση των πόλεων.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις περιλαμβάνουν βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων (80 hp) τόσο σε χειροκίνητο όσο και σε αυτόματο (CVT) κιβώτιο ταχυτήτων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Motiva, Acenta και Techna), όπου μπορούν να συνδυαστούν κατά περίπτωση και με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως:

Πακέτο «CON», το οποίο περιλαμβάνει οθόνη αφής 5'Α'Α, σύστημα πλοήγησης, USB, MP3 κ.ά.

Πακέτο «Look», το οποίο περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15'Α'Α, σύστημα ελέγχου χώρου παρκαρίσματος (2 αισθητήρες εμπρός & 4 πίσω), προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου.

Πακέτο «Ivory», το οποίο περιλαμβάνει εσωτερικό Ivory, εσωτερικά χερούλια θυρών τύπου νίκελ, θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού.

Πακέτο «Roof», το οποίο περιλαμβάνει γυάλινη ορόφη με κρύσταλλο προστασίας UV, σκιάδιο ηλιοπροστασίας οροφής.

Πακέτο «Pack», το οποίο περιλαμβάνει έξυπνο κλειδί, αυτόματη αναδίπλωση εξωτερικών καθρεφτών, μπουτόν εκκίνησης κινητήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που η αγορά του νέου Nissan Micra συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση, οι πελάτες κατοχυρώνουν τις σημαντικές μειώσεις του ΕΤΤ που ισχύουν για κάθε τύπο του νέου μοντέλου. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου