Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 18:27:49

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Daihatsu από τον Φεβρουάριο 2013 εγκαταλείπει τις ευρωπαϊκές αγορές
Η Daihatsu από τον Φεβρουάριο 2013 εγκαταλείπει τις ευρωπαϊκές αγορές
Πηγή: Express.gr
ΣE δύο χρόνια από σήμερα (Φεβρουάριο 2013) η Daihatsu Motor Company LTD, θυγατρική του ομίλου Toyota, θα αναστείλει τις πωλήσεις αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Οι λόγοι που οδήγησαν την κατασκευάστρια εταιρία στην απόφασή της αυτή είναι οικονομικοί και οφείλονται κατά κύριο λόγο στην οικονομική κρίση και την ισχυροποίηση του γιεν, που έκαναν ασύμφορη την εξαγωγή και προώθηση των αυτοκινήτων Daihatsu στην Ευρώπη.

Συνεπεία της ισχυροποίησης του γιεν ήταν οι εξαγωγές οχημάτων στην Ευρώπη να υποχωρούν σημαντικά, περιορίζοντας έτσι τα κέρδη της εταιρίας. H δυσμενής αυτή κατάσταση επιβαρύνθηκε περαιτέρω από το υψηλό κόστος που απαιτείται για την εξέλιξη των αυτοκινήτων και τη συμμόρφωσή τους με τις ολοένα αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Eνωσης, όσον αφορά στο επίπεδο των ρύπων CO2. (Ισοτιμία γιεν + υψηλό κόστος, σε συνάρτηση με μειωμένες πωλήσεις στην Ευρώπη λόγω της οικονομικής κρίσης.)

Για όλους τους ανωτέρω λόγους κρίθηκε οικονομικά ασύμφορη η συνέχιση της πώλησης οχημάτων Daihatsu στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Φεβρουάριο 2013 και στο εξής.

Παρ'Α όλα αυτά η Daihatsu θα συνεχίσει να προσφέρει τις μετά την πώληση υπηρεσίες (after-sales services) στην Ευρώπη και μετά το 2013 και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί και υπάρχει ζήτηση για ανταλλακτικά και service.

Η Agripan SA μέσα στα τελευταία 20 χρόνια, που εισάγει τα αυτοκίνητα Daihatsu στην Ελλάδα, καθιέρωσε τη μάρκα και σε συνδυασμό με την ποιότητα και την ιαπωνική αξιοπιστία των αυτοκινήτων αυτών εξασφάλισε με τις υπηρεσίες της πλήρη ικανοποίηση στους κατόχους των αυτοκινήτων Daihatsu.

Ενδεικτικά, έρευνες που διεξήχθησαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό απέδειξαν το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης που προσφέρουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα στους ιδιοκτήτες τους:

Η Agripan SA είναι μια εισαγωγική εταιρία με πολλές δραστηριότητες. Ανήκει στον όμιλο εταιριών Κοντέλλης – Παντελεημονίτης, με ιστορία στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1919. Οι δραστηριότητες της εταιρίας σήμερα, εκτός από τα ιαπωνικά αυτοκίνητα Daihatsu, περιλαμβάνουν τα ιαπωνικά γεωργικά τρακτέρ Kubota, τα οποία εισάγει εδώ και 30 χρόνια, τα ελαστικά Cooper Avon, συστήματα επεξεργασίας νερού και τα Mahindra Goa Pick - Up m-Hawk, από τον περασμένο Μάιο.

Η Agripan SA ήταν, είναι και θα παραμείνει στον χώρο της αυτοκίνησης, με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που τη χαρακτηρίζει.

Σε συνεργασία με την Daihatsu, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου και να εξασφαλίζει πλήρη ικανοποίηση στους χιλιάδες παλαιούς και νέους πελάτες της.

Περισσότεροι από 60.000 κάτοχοι αυτοκινήτων Daihatsu θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν όπως τόσα χρόνια τα αξιόπιστα, οικονομικά και πρωτοποριακά αυτοκίνητά τους και μετά το 2013 και το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης.

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου