Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, 21:05:57

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Στόχος για το 2011 η αύξηση πωλήσεων - μεριδίου αγοράς της Suzuki στην Ελλάδα
Στόχος για το 2011 η αύξηση πωλήσεων - μεριδίου αγοράς της Suzuki στην Ελλάδα
Πηγή: Express.gr
ΜE τη συμμετοχή όλων των συνεργατών της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση επίσημων εμπόρων Suzuki στην Αθήνα. Κατά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απολογισμός του 2010 και παρουσιάστηκαν οι στόχοι για το 2011, οι οποίοι, παρά το αρνητικό οικονομικό κλίμα, εξασφαλίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας. Με δεδομένα το πρόγραμμα της απόσυρσης, την παρουσίαση του νέου Swift και την πλήρη γκάμα της Suzuki σε συμπαγή, οικονομικά και οικολογικά αυτοκίνητα πόλης και 4Χ4, η φετινή χρονιά αναμένεται να ενισχύσει τη θέση της μάρκας τόσο σε μερίδιο αγοράς, όσο και σε πωλήσεις.

Αιχμή του δόρατος στη μάχη των πωλήσεων για το 2011 θα αποτελέσει το νέο Swift, το best seller της μάρκας, που συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης, πληρέστατο εξοπλισμό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος. Διαθέτει 7 αερόσακους, ESP, κινητήρα 1.2 λίτρων με ισχύ 94 ίππων, κατανάλωση μόλις 5 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 116 γρ./χλμ. και μόλις 92 ευρώ ετήσια τέλη κυκλοφορίας. Το νέο Swift έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των ειδικών δημοσιογράφων αυτοκινήτου με την οδική του συμπεριφορά και την ευελιξία του, ενώ, παράλληλα, έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση ασφάλειας 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο φορέα EuroNCAP. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου