Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 06:03:48

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Το Toyota Auris HSD αναδείχθηκε από την ADAC «Αυτοκίνητο του μέλλοντος»
Το Toyota Auris HSD αναδείχθηκε από την ADAC «Αυτοκίνητο του μέλλοντος»
Πηγή: Express.gr
ΣTO πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «Yellow Angel» της λέσχης ADAC, το Auris hybrid κέρδισε τον τίτλο «Αυτοκίνητο του μέλλοντος» στη νέα κατηγορία που δημιούργησε ο θεσμός.

Σύμφωνα με την επιτροπή, το Toyota Auris είναι το πιο προηγμένο υβριδικό όχημα της εποχής αναφορικά με την καθημερινή πρακτικότητα, το κόστος, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και την ασφάλεια. Η αξιολόγηση βασίζεται σε μία νέα μέθοδο της μεγαλύτερης γερμανικής λέσχης αυτοκινήτου ADAC, που εγγυάται την αντικειμενική εκτίμηση των επιδόσεων όλων των υποψήφιων οχημάτων για τον τίτλο.

Οι καθοριστικοί παράγοντες ήταν: περιβάλλον (ρύπανση, εκπομπές CO2), κόστος (βασική τιμή, κόστος καυσίμου), πρακτικότητα (αριθμός θέσεων, χώρος αποσκευών, μέγιστη αυτονομία, απαιτούμενος χρόνος για ανεφοδιασμό καυσίμου ή επαναφόρτιση) και ασφάλεια (αερόσακοι, ESP). Μόνον οχήματα βενζίνης, diesel ή εναλλακτικών καυσίμων, με σύστημα start-stop και προδιαγραφών Euro 5 (βενζινοκίνητα) και Euro 6 (πετρελαιοκίνητα), είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Χάρη στο Hybrid Synergy Drive, το Auris hybrid παράγει υποδειγματικά χαμηλές εκπομπές CO2 89 g/km, ενώ οι εκπομπές οξειδίων του αζώτου (NOx) και σωματιδίων είναι πολύ κάτω του επιπέδου των diesel. Επιπλέον, η μέση κατανάλωση καυσίμου των 3,8 lit./100 km είναι απαράμιλλη για την κατηγορία. Αντίθετα με τα ηλεκτρικά οχήματα που εφοδιάζονται μόνο με ηλεκτροκινητήρα, το πλήρως υβριδικό Auris παρέχει απεριόριστη αυτονομία στο υβριδικό πρόγραμμα. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου