Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 03:26:05

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow H Honda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο
H Honda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο
Πηγή: Express.gr
«ΕN πλήρη δυνάμει» συμμετέχει φέτος η Honda Motor Co., Ltd. στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2011, που άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Παρασκευή στο Makuhari Messe στη Chiba της Ιαπωνίας.

Ανάμεσα στα εκθέματα είναι αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες (μοντέλα παραγωγής και πρωτότυπα), συστήματα παραγωγής ισχύος, αγωνιστικά οχήματα και άλλα προϊόντα που προβάλλουν τις άφθονες δυνατότητες εξατομίκευσης και επιβεβαιώνουν την απολαυστική διάσταση της μετακίνησης και τη γοητεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στη φετινή διοργάνωση, η Honda Access Corporation, κατασκευάστρια γνήσιων aftermarket ανταλλακτικών και αξεσουάρ Honda, παρουσιάζει τη σχεδιαστική μελέτη TS-1X βασισμένη στο CR-Z.

Στο περίπτερο της Honda εκτίθενται επίσης αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες παραγωγής, εξοπλισμένα με ποικίλα αξεσουάρ και μία σειρά ελκυστικών, εξατομικευμένων προϊόντων, όπως το Freed Spike caravan, το Acty Truck και φορητές γεννήτριες Enepo σε διάφορες αποχρώσεις.

Ανάμεσα στα αγωνιστικά οχήματα της έκθεσης είναι το πανίσχυρο εργαλείο HSV-010 GT που έχει κερδίσει τους τίτλους οδηγών και ομάδων στην αγωνιστική κατηγορία Super GT Series GT500, και το RC212V, το οποίο αγωνίστηκε στην κατηγορία MotoGP, την κορωνίδα των παγκόσμιων αγωνιστικών διοργανώσεων μοτοσικλετών δρόμου. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου