Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 09:51:46

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Toyota αναδείχθηκε η πιο αξιόπιστη μάρκα στην αναφορά TÜV για το 2011
Η Toyota αναδείχθηκε η πιο αξιόπιστη μάρκα στην αναφορά TÜV για το 2011
Πηγή: Express.gr
ΣΥΜΦΩΝΑ με την ετήσια αναφορά TÜV για το 2011, που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό ειδικού Τύπου Auto Bild, τα μοντέλα της Toyota διεκδίκησαν 17 θέσεις στην πρώτη δεκάδα σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες (2-3, 4-5, 6-7, 8-9 και 10-11 ετών).

Το πλήρως υβριδικό, high-tech Prius αποδείχθηκε το πιο αξιόλογο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Μόνο το 2,2% των Prius παρουσίασε κάποια βλάβη στο πλαίσιο της βασικής επιθεώρησης, διασφαλίζοντας έτσι την πρώτη θέση με τον χαμηλότερο δείκτη βλαβών στην κατηγορία δύο - τριών ετών.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα περίπου οκτώ εκατομμυρίων ελέγχων TÜV τους 12 τελευταίους μήνες και αποτελεί το ισχυρότερο πειστήριο για την ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία του Prius και του συστήματος κίνησης Hybrid Synergy Drive.

Λίγο πίσω από το Prius, το Toyota Auris κατατάχθηκε δεύτερο στην ίδια κατηγορία με δείκτη βλαβών μόλις 2,3%. Και τα δύο πέτυχαν επίπεδα βλαβών πολύ κάτω του μέσου όρου 5,5% της αναφοράς TÜV.

Το ίδιο ισχύει για το Corolla Verso. Eχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στην αναφορά TÜV το 2009 για αυτοκίνητα δύο έως τριών ετών, το Verso ήρθε πρώτο το 2011 στην κατηγορία τεσσάρων έως πέντε ετών, με δείκτη βλαβών μόλις 4,2%.

Το Toyota Avensis κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση. Με μέσο δείκτη βλαβών 10,4% για οχήματα αυτής της ηλικιακής κατηγορίας, το Avensis είχε ποσοστό μόλις 5%. Το TÜV ανακάλυψε βλάβες σε ποσοστό μόλις 7,6% στα οχήματα έξι έως επτά ετών της δοκιμής, που αντιστοιχεί στην πέμπτη θέση.

Το RAV4 ακολούθησε στην έκτη θέση, με δείκτη 7,8%, και το Toyota Corolla όγδοο, με 9%.

Σε μία κατηγορία με μέσο δείκτη βλαβών 21,4%, μοντέλα RAV4 ηλικίας οκτώ έως εννέα ετών κατατάχθηκαν τρίτα με δείκτη 10,2%, ενώ το Yaris ήρθε τέταρτο με 12,7%. Με 14,4% και 14,5% αντίστοιχα, τα Corolla και Avensis βρέθηκαν επίσης στην πρώτη δεκάδα.

Η Toyota τα πήγε εξίσου καλά στην κατηγορία δέκα έως έντεκα ετών. Με μέσο δείκτη βλαβών της βιομηχανίας 26% για αυτοκίνητα αυτής της ηλικίας, το RAV4 έφερε μόλις 10,5%, διασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση, ενώ τα Yaris (13,9%), Corolla (14,9%) και Avensis (16,6%) ήταν ανάμεσα στα επτά πρώτα μοντέλα.



 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου