Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, 19:48:42

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Από το δίκτυο της Yamada-Denki η διάθεση του Mitsubishi i-MiEV
Από το δίκτυο της Yamada-Denki η διάθεση του Mitsubishi i-MiEV
Πηγή: Express.gr
Η YAMADA-Denki, η οποία δραστηριοποιείται σε θέματα περιβάλλοντος και στο πλαίσιο της εταιρικής κουλτούρας της «smart-house business», συμφώνησε με τη Mitsubishi Motors Corporation (MMC) για την έναρξη δοκιμαστικών πωλήσεων του ηλεκτρικού οχήματος i-MiEV (EV) στα καταστήματα λιανικής της.

Η Yamada-Denki θα τοποθετήσει εξειδικευμένους πωλητές στα EV επιπλέον του μόνιμου προσωπικού των 17 καταστημάτων της, που ήδη παρακολουθούν ένα πρόγραμμα πωλήσεων οχημάτων με στόχο την επιτάχυνση των πωλήσεων.

Πέραν αυτού, η Yamada-Denki θα αναλάβει πρωτοβουλίες στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, όπως η ίδρυση ενός εκθεσιακού χώρου για το i-MiEV στο κατάστημα Techland Yokohama Izumi, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε πελάτες, όπως εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ενέργειας σε σταθμούς φόρτισης, και διοργανώνοντας παράλληλα εκδηλώσεις όπως test drive.

Η MMC παρουσίασε το i-MiEV στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2009, ξεκίνησε μεμονωμένες πωλήσεις από τον Απρίλιο και έχει πουλήσει περίπου 3.000 μονάδες μέχρι τώρα στην Ιαπωνία. Για τη διάδοση των EV, που αποτελούν μία αντισυμβατική κατηγορία αυτοκινήτων, είναι απαραίτητη η εφαρμογή καινοτόμων νέων πρωτοβουλιών πέραν των ορίων της βιομηχανίας. Προχωρώντας στο μέλλον η συνεργασία με εταιρίες πώλησης ηλεκτρονικών ειδών, που θα μπορούν να προσφέρουν ιδέες για νέους τρόπους χρήσης των EV σε πραγματικές συνθήκες, θα αποκτήσει βαθύτερη σημασία. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου