Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 12:19:13

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Πρόγραμμα δοκιμής ηλεκτρικών οχημάτων υλοποιεί η Honda Motor
Πρόγραμμα δοκιμής ηλεκτρικών οχημάτων υλοποιεί η Honda Motor
Πηγή: Express.gr
ΤO πρώτο δημόσιο test drive ενός πρωτοτύπου Fit EV και ενός δοκιμαστικού Accord Sedan, με νέο plug-in υβριδικό σύστημα δύο ηλεκτροκινητήρων, θα πραγματοποιήσει η Honda Motor Co στην πόλη Torrance των ΗΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος δοκιμής ηλεκτρικών οχημάτων.

Η πόλη του Torrance μαζί με το Stanford University και την Google Inc. θα παραλάβουν από ένα Fit EV για δοκιμή στις αρχές του 2011. Επιπλέον, το Torrance θα δοκιμάσει ένα plug-in υβριδικό στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος το 2012. Ο καθένας από τους τρεις συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσει γενικές δοκιμές παράλληλα με αξιολόγηση ειδικών και γενικών θεμάτων, σχετικών με την κυκλοφορία των ηλεκτρικών οχημάτων στις αγορές.

«Στόχος του προγράμματος δοκιμής ηλεκτρικών οχημάτων της Honda είναι να κατανοηθούν καλύτερα οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που σχετίζονται με μια τόσο ουσιαστική στροφή της τεχνολογίας», δήλωσε ο κ. Tetsuo Iwamura, πρόεδρος & CEO του αμερικανικού τομέα της Honda Motor Co, Inc. «Η πόλη του Torrance και οι άλλοι εταίροι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, παρέχοντας πληροφόρηση σε πραγματικές συνθήκες σύμφωνα με την εμπειρία τους. Αυτοί θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τα σημαντικά θέματα που άπτονται της καθημερινής χρήσης των ηλεκτρικών οχημάτων από τους πελάτες».

Oταν το Torrance παραλάβει το Fit EV και το plug-in υβριδικό, θα αξιολογήσει τις τεχνολογίες τους με έμφαση στην ανάπτυξη της υποδομής φόρτισης, την προώθηση βιώσιμων κινήτρων στην κοινότητα και την περαιτέρω ενημέρωση του κοινού για τα ηλεκτρικά οχήματα. Το Fit EV και το plug-in υβριδικό θα χρησιμοποιηθούν από αρκετές υπηρεσίες της πόλης του Torrance, όπως Κοινοτικής Ανάπτυξης, Δημοσίων Eργων και Οικονομικής Ανάπτυξης.

Το Fit EV Concept έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 17 Νοεμβρίου 2010 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles. Το Fit EV παραγωγής θα λανσαριστεί στις αγορές της Αμερικής και της Ιαπωνίας το 2012.

Χρησιμοποιεί την ενέργεια μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου και έναν ομοαξονικό ηλεκτροκινητήρα. Ο υψηλής πυκνότητας ισχύος ηλεκτροκινητήρας που προέρχεται από το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου FCX Clarity, προσφέρει άριστη απόδοση και ισχύ παραμένοντας αθόρυβος στις υψηλές ταχύτητες. Το Fit EV θα έχει τελική ταχύτητα 144 km/h. Η επαναφόρτιση του Fit EV θα επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 12 ώρες όταν χρησιμοποιείται μία συμβατική πρίζα 120volt και σε λιγότερο από έξι ώρες με πρίζα 240volt. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου