Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 09:33:58

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Honda Motors ανακηρύχθηκε η «Πιο Πράσινη Κατασκευάστρια Εταιρία Αυτοκινήτων» στις ΗΠΑ
Η Honda Motors ανακηρύχθηκε η «Πιο Πράσινη Κατασκευάστρια Εταιρία Αυτοκινήτων» στις ΗΠΑ
Πηγή: Express.gr
ΓIA πέμπτη συνεχόμενη φορά η Honda αναδείχτηκε η «Πιο Πράσινη Κατασκευάστρια Εταιρία Αυτοκινήτων» στις HΠA από την Eνωση Ευαισθητοποιημένων Επιστημόνων - Union of Concerned Scientists (UCS). Το βραβείο απονέμεται στην εταιρία με το χαμηλότερο συνδυασμένο σκορ εκπομπών μικροσωματιδίων και ρύπων που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου (κυρίως CO2) στον αμερικανικό στόλο οχημάτων της.

Η Honda κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις του πίνακα της UCS για τη συνολικές περιβαλλοντικές επιδόσεις των οχημάτων της ήδη από την πρώτη ανάλυση UCS το 2000, σηματοδοτώντας τον ηγετικό ρόλο της εταιρίας στα οχήματα μειωμένων ρύπων επί μία δεκαετία. Η Honda έφερε το 2010 το καλύτερο σκορ στη βιομηχανία, σύμφωνα με δεδομένα του model year 2008, των πιο πρόσφατων που υπήρχαν για ανάλυση.

Οι προσπάθειες της Honda για τη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου απέφεραν όφελος 1 mpg στη μέση οικονομία καυσίμου της αμερικανικής εταιρίας (CAFE) για το model year 2009, μέχρι 3,3% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά στα 31,3 mpg και 9,8% πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας για το MY2009 με 28,8 mpg, σύμφωνα με το αμερικανικό Υπουργείο Μεταφορών. Από το MY2005, το Cafe της Honda έχει αυξηθεί κατά 7,2%, ξεπερνώντας τον εθελοντικό στόχο της εταιρίας που ορίστηκε τον Μάιο του 2006 για την επίτευξη μιας βελτίωσης 5% στο Cafe σε σχέση με τα επίπεδα του 2005 από το 2010.

Πιο πρόσφατα, η Honda έκανε αρκετά σημαντικά βήματα για τη βελτίωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων του αμερικανικού στόλου αυτοκινήτων της. Μεταξύ αυτών είναι το λανσάρισμα του Insight ως του παγκοσμίως πιο προσιτού υβριδικού αυτοκινήτου της και του CR-Z ως του παγκοσμίως πρώτου σπορ υβριδικού coupe παραγωγής. Επιπλέον, το νέο 2011 Odyssey minivan και το αισθητικά ανανεωμένο 2011 Accord πέτυχαν σημαντικές βελτιώσεις στην οικονομία με τη χρήση πιο αποδοτικών κινητήρων χαμηλής τριβής και με τη βελτιωμένη αεροδυναμική τους. 

     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου