Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 09:32:38

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Ford αναλαμβάνει την προεδρία του EUCAR
Η Ford αναλαμβάνει την προεδρία του EUCAR
Πηγή: Express.gr
TO τιμόνι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Eρευνα & Ανάπτυξη (R&D) στον κλάδο του αυτοκινήτου θα κρατάει από την 1η Ιανουαρίου 2011 ο καθηγητής Dr. Pim van der Jagt, ένας από τους διευθύνοντες συμβούλους του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Κέντρου της Ford στο Aαχεν της Γερμανίας.

Η προεδρία του EUCAR εναλλάσσεται κάθε χρόνο μεταξύ των μελών του. Η τελευταία φορά που η Ford Motor Company είχε αυτό το αξίωμα ήταν το 2001. Eχει καθιερωθεί μια συμβολική διαδικασία παράδοσης της προεδρίας στο ετήσιο συνέδριο του EUCAR την οποία παρακολουθεί όλη η ηγεσία της ευρωπαϊκής έρευνας για το αυτοκίνητο. Φέτος το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες και στην εκδήλωση παρέστη η κ. Neelie Kroes, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπος της Ε.Ε. για την “Ψηφιακή Ατζέντα”.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο Pim van der Jagt αναφέρθηκε στους στόχους και τα σημεία στα οποία θα εστιάσει το EUCAR το 2011. «Εν όψει μιας αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης γίνεται όλο και σημαντικότερη η ενίσχυση και περαιτέρω ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας στην ευρωπαϊκή βιομηχανία αυτοκινήτου μέσω ενός στρατηγικού, συνεργατικού R&D», είπε στον εναρκτήριο λόγο του.

Ο Pim van der Jagt προσήλθε στη Ford το 1996. Από το 2003 έχει διατελέσει γενικός υπεύθυνος Έρευνας & Προηγμένης Μηχανολογίας Δυναμικής Οχημάτων, Ενεργητικής Ασφάλειας & Συστημάτων Υποστήριξης Οδηγού (Research & Advanced Engineering of Vehicle Dynamics, Active Safety & Driver Assistance Systems).

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Eρευνας της Ford, που ιδρύθηκε το 1994 και βρίσκεται στο Aαχεν της Γερμανίας είναι το μοναδικό ερευνητικό εργαστήριο της Ford Motor Company εκτός ΗΠΑ. Περίπου 250 άτομα εργάζονται εντατικά πάνω σε μελλοντικές τεχνολογίες για μια βιώσιμη ατομική μετακίνηση που θα πληροί όλες τις απαιτήσεις για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια.

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου