Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 16:05:15

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow H Honda Europe βράβευσε τη Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ για το after-sales
H Honda Europe βράβευσε τη Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ για το after-sales
Πηγή: Express.gr
ME το βραβείο «Αποτελεσματικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Κλάδου Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων» βράβευσε η Honda Europe (τομέας ανταλλακτικών της Honda Motor Europe) τη Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ, επίσημο εισαγωγέα-διανομέα αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα και μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη, για την ανάπτυξη που έχει πετύχει στον τομέα του after-sales και ειδικότερα στον τομέα των ανταλλακτικών. Το βραβείο απονεμήθηκε σε ειδική τελετή στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα, στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Γενικής Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ Ιωάννη Δ. Σαρακάκη από τον Parts Unit Manager της Honda Europe NV James Goodlife.

O κ. Ιωάννης Δ. Σαρακάκης αμέσως μετά τη βράβευση δήλωσε: «Eίναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς το βραβείο αυτό, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών που έχουν στόχο τον ενθουσιασμό των πελατών μας κυρίως μετά την πώληση του αυτοκινήτου. Γι'Α αυτό τον λόγο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου στον τομέα των ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης μετά την πώληση, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και συμβάλλουν έτσι έμπρακτα στη βελτίωση της εικόνας του ομίλου μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Στον τομέα του after-sales και ειδικότερα στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων έχουμε προχωρήσει στη χρήση σύγχρονων και εξειδικευμένων συστημάτων πληροφορικής, στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων διαδικασιών στον τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης του κλάδου των ανταλλακτικών, αλλά και στην είσοδο νέων προϊόντων. Οι ενέργειες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας μετά την πώληση του αυτοκινήτου.

Πιστεύουμε ότι αυτή η παγκόσμια επιβράβευση ανάμεσα σε όλους τους ανεξάρτητους εισαγωγείς-διανομείς αυτοκινήτων Honda θα λειτουργήσει καταλυτικά για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας.»

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου