Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 17:48:03

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Διαγωνισμό σχεδίασης μεταξύ σπουδαστών διοργανώνει η Opel
Διαγωνισμό σχεδίασης μεταξύ σπουδαστών διοργανώνει η Opel
Πηγή: Express.gr
ENAN μοναδικό διαγωνισμό σχεδίασης που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα social media σαν δημιουργικό εργαλείο στη σχεδίαση μελλοντικών αυτοκινήτων διοργανώνει η Opel/Vauxhall.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές ευρωπαϊκών σχολών σχεδίασης και περιλαμβάνει σχεδίαση εσωτερικού και σε δεύτερο στάδιο, σχεδίαση εξωτερικού. Ζητά από τους σπουδαστές να αναδείξουν το «lounge style» της μάρκας στο πλαίσιο ενός διαδραστικού διαγωνισμού, www.cardesigncontest.com, που λανσάρει το Car Design News.

Στο πρώτο στάδιο, που έχει θέμα τη σχεδίαση εσωτερικού, οι σπουδαστές θα πρέπει να φιλοτεχνήσουν το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου με τίτλο «ένα σαλόνι σε κίνηση». Θα πρέπει να τονίσουν τόσο τη συναισθηματική όσο και την ορθολογιστική διάσταση της μάρκας Opel/Vauxhall και της σχεδιαστικής γλώσσας της στην οποία, σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρίας, «η γλυπτική τέχνη συναντά τη γερμανική ακρίβεια».

Ο κάθε σπουδαστής που φοιτά σε μία ευρωπαϊκή σχολή σχεδίασης –σε οποιονδήποτε τομέα όχι μόνο στο αυτοκίνητο– θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στη συνέχεια οι ατομικές συμμετοχές θα μπορούν να αναθεωρούνται ή ακόμα και να υποβάλλονται σαν νέα σχεδιαστική πρόταση με μία διαδραστική διαδικασία.

Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές που θα επιλέξουν οι κριτές θα χρησιμοποιηθούν σαν βάση για το 2ο στάδιο, τη σχεδίαση εξωτερικού. Αυτό το κομμάτι του διαγωνισμού θα λανσαριστεί στις αρχές του 2011.

Ο διαγωνισμός θα κορυφωθεί με την παρουσίαση των έργων των φιναλίστ και την ανακοίνωση των δύο νικητών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2011. Ο νικητής του πρώτου σταδίου θα λάβει υποτροφία για το Κέντρο Σχεδίασης της Opel/Vauxhall στο Rüsselsheim (Γερμανία).

Περισσότεροι από 200 σπουδαστές έχουν δηλώσει τώρα συμμετοχή και παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Στο πλαίσιο της διαδικασίας δημιουργούν ένα avatar και σε μερικές περιπτώσεις ένα ψευδώνυμο για να αποκτήσουν όλοι μία μοναδική ταυτότητα στο site. Λόγω του θέματος του lounge τα καθίσματα είναι πρωταρχικό μέλημα σε πολλές συμμετοχές.

 

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου