Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:08:52

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φωτοβολταϊκά 2014 arrow Συνάντηση για ελληνογερμανικές συνέργειες στα φωτοβολταϊκά
Συνάντηση για ελληνογερμανικές συνέργειες στα φωτοβολταϊκά
Πηγή: Express.gr
Ελληνογερμανικές συνέργειες στα φωτοβολταϊκά επιχειρεί το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με την 11η επιχειρηματική συνάντηση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας. Θέματα της συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 7 έως 10 Οκτωβρίου 2013, θα αποτελέσουν οι τελευταίες εξελίξεις στην αγορά φωτοβολταϊκών και η εφαρμογή των σχετικών τεχνολογιών σε πάρκα και στέγες, η περιγραφή των εν λόγω αγορών σε Ελλάδα και Γερμανία και η επιδίωξη επιχειρηματικών συνεργειών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιρειών.

Εκπρόσωποι γερμανικών φορέων θα παρουσιάσουν τη γερμανική αγορά φωτοβολταϊκών, ενώ Έλληνες εισηγητές θα περιγράψουν την εξέλιξη των φωτοβολταϊκών στην ελληνική αγορά και τα επίκαιρα δεδομένα. Επίσης γερμανικές εταιρείες θα αναλύσουν τις τεχνολογίες τους κατά τη διάρκεια ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (τηλ. 2310 327733). 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου