Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 23:03:42

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φωτοβολταϊκά 2014 arrow Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκής μονάδας ισχύος 10KW ολοκλήρωσε η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια» στο κτίριο του Λυκείου Νέας Μαγνησίας του Δήμου Δέλτα
Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκής μονάδας ισχύος 10KW ολοκλήρωσε η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια» στο κτίριο του Λυκείου Νέας Μαγνησίας του Δήμου Δέλτα
Πηγή: ΑΠΕ  28/01/13-19:57

Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκής μονάδας ισχύος 10KW ολοκλήρωσε η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια» στο κτίριο του Λυκείου Νέας Μαγνησίας του Δήμου Δέλτα, ύστερα από αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος και στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Γλώσσης για το φιλόδοξο σχέδιο «στόχος του δήμου είναι η επέκταση της τοποθέτησης φωτοβολταϊκών και σε άλλα σχολεία και δημοτικά κτήρια του δήμου, ώστε με την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση δαπανών. Στα πλαίσια αυτά ολοκληρώνεται σύντομα η μελέτη για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε περίπου 25 περίπου κτήρια». Σειρά τώρα έχει το Γυμνάσιο Καλοχωρίου.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου