Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 19:36:45

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φωτοβολταϊκά 2014 arrow ΛΑΓΗΕ: Η εγκατεστημένη ισχύς των ΑΠΕ έφθασε τα 3.000 MW το Νοέμβριο
ΛΑΓΗΕ: Η εγκατεστημένη ισχύς των ΑΠΕ έφθασε τα 3.000 MW το Νοέμβριο
Πηγή: Express.gr
 ΞΕΠΕΡΑΣΕ τα 3.000 MW η εγκατεστημένη ισχύς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο διασυνδεδεμένο σύστημα το Νοέμβριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΛΑΓΗΕ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο μηνιαίο δελτίο του λειτουργού της αγοράς, η εγκατεστημένη ισχύς στο διασυνδεδεμένο σύστημα από ΑΠΕ (αιολικά, φωτοβολταϊκά, υδροηλεκτρικά και βιομάζα) κατά το τέλος Νοεμβρίου ανερχόταν σε 3.047,29 MW.

Νέες εγκαταστάσεις υπήρξαν μόνο στον κλάδο των φωτοβολταϊκών. Ειδικότερα, κατά το Νοέμβριο, εγκαταστάθηκαν 39,33 MW φωτοβολταϊκών σταθμών, τα οποία ανεβάζουν τη συνολική ισχύ των φωτοβολταϊκών επί εδάφους σε 1.057,3 MW από 1.017,97 MW στο τέλος Οκτωβρίου. Μικρή αύξηση κατέγραψαν και τα φωτοβολταϊκά στις στέγες, η ισχύς των οποίων στο τέλος Νοεμβρίου ανερχόταν σε 283,64 MW, από 262,81 MW τον Οκτώβριο. Όσον αφορά υδροηλεκτρικά και βιομάζα, στους συγκεκριμένους τομείς δεν υπήρξαν νέες εγκαταστάσεις, ενώ στην περίπτωση των αιολικών υπήρξε μείωση της συνολικής εγκατεστημένης ισχύος από τα 1453,07 MW τον Οκτώβριο σε 1.448,82 MW. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου