Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 12:50:09

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φωτοβολταϊκά 2014 arrow Η ΡΑΕ επιτρέπει... και πάλι την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες
Η ΡΑΕ επιτρέπει... και πάλι την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες
Πηγή: Express.gr
ΣΕ άρση της απαγόρευσης υποβολής αιτήσεων για την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες προχώρησε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΡΑΕ, η απόφαση ελήφθη λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και λαμβάνοντας υπόψη την ενίσχυση του οικογενειακού προϋπολογισμού μέσω του Ειδικού Προγράμματος Στεγών. Η ΡΑΕ για τη λήψη της απόφασης αυτής ζήτησε επικαιροποιημένες πληροφορίες από το Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) όσον αφορά τις αιτήσεις στην Πελοπόννησο και έκρινε πως η μικρή ισχύς και διασπορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων του Ειδικού Προγράμματος δεν επηρεάζουν το επίπεδο κορεσμού του τοπικού δικτύου.

Εξάλλου, χθες ο Σύνδεσμος Εταιριών Παραγωγής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) με επιστολή προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζήτησε να δίνεται η δυνατότητα σε επενδυτές φωτοβολταϊκών που είχαν υποβάλει αιτήσεις για χορήγηση προσφοράς σύνδεσης οι οποίες δεν είχαν απαντηθεί μέχρι τις 10/8/12 (οπότε και επιβλήθηκε η αναστολή υποβολής νέων αιτήσεων) να δηλώσουν την ανάκληση των δηλώσεών τους με ταυτόχρονη επιστροφή του χρηματικού παραβόλου που είχαν υποβάλει με την αίτηση. Όπως τονίζει ο ΣΠΕΦ, οι προκαταβολές έχουν καταβληθεί από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για την εξέταση των αιτημάτων τους η οποία όμως δεν έγινε ποτέ αφού δεν υπήρξε για μεγάλο αριθμό εξ αυτών καμία απάντηση. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου