Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 13:44:06

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φωτοβολταϊκά 2014 arrow Greenpeace: Απειλείται με κατάρρευση η αγορά φωτοβολταϊκών
Greenpeace: Απειλείται με κατάρρευση η αγορά φωτοβολταϊκών
Πηγή: ΑΠΕ  13/08/12-13:03


«Απειλείται με κατάρρευση ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες πυλώνες ανάπτυξης της χώρας», όπως αναφέρει η Greenpeace με αφορμή την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τα φωτοβολταϊκά. Αναλυτικότερα, η Greenpeace αναφέρει τα εξής: «Στο όνομα της διάσωσης της αγοράς ενέργειας και με πρόσχημα την προστασία των καταναλωτών, ο υφυπουργός κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου, την Παρασκευή 10 Αυγούστου, ανακοίνωσε το πάγωμα της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα. Αποτελεί ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία ότι, ενώ στο δελτίο Τύπου του ΥΠΕΚΑ αναγνωρίζονται οι χρόνιες στρεβλώσεις στην αγορά ενέργειας ως η αιτία των προβλημάτων ρευστότητας και επιβάρυνσης των καταναλωτών, ακολουθούν συγκεκριμένα μέτρα που ουδεμία σχέση έχουν με την επίλυση αυτού του προβλήματος, αλλά απλά τερματίζουν την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών.

Η "λύση" του κ. Παπαγεωργίου οδηγεί την Ελλάδα σε ακριβές μονάδες ορυκτών καυσίμων και αυξημένη εξάρτηση από ενεργειακές εισαγωγές. Με αυτά τα μέτρα, απειλείται με κατάρρευση ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες πυλώνες ανάπτυξης της χώρας, με μία αγορά 25.000 θέσεων εργασίας και επιστρέφουμε σε αναπτυξιακές νοοτροπίες περασμένων δεκαετιών. Τις νοοτροπίες εκείνες που μας οδήγησαν στη σημερινή κρίση».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου