Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 12:52:36

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φωτοβολταϊκά 2014 arrow Κοζάνη: «Πράσινο φως» για υλοποίηση αιολικών πάρκων 42 MW
Κοζάνη: «Πράσινο φως» για υλοποίηση αιολικών πάρκων 42 MW
Πηγή: Express.gr

ΤΟΥΣ περιβαλλοντικούς όρους για την κατασκευή και λειτουργία τριών αιολικών πάρκων, συνολικής ισχύος 42 MW, στην περιοχή της Κοζάνης ενέκρινε η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της τόσο για την αυξανόμενη στροφή των επενδυτών στην αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) όσο και για την άμεση ανταπόκριση των εμπλεκόμενων υπηρεσιών στα αιτήματα για τη δημιουργία αυτών των επενδύσεων.

Πρόκειται ειδικότερα για την κατασκευή και λειτουργία: «Αιολικού Πάρκου ισχύος 12,0 ΜW» και τα συνοδά αυτού έργα πρόσβασης στη θέση «Ζυγάνα» του δήμου Εορδαίας. «Αιολικού Πάρκου ισχύος 12,0 ΜW» και τα έργα πρόσβασης στη θέση «Ράχη» του δήμου Εορδαίας. «Αιολικού Πάρκου ισχύος 18,0 ΜW» και τα συνοδά αυτού έργα πρόσβασης στη θέση «Αστραπή» του δήμου Εορδαίας.
Με την κατασκευή τους θα αυξήσουν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και πιο συγκεκριμένα της ηλιακής ενέργειας. Φορέας υλοποίησης των έργων είναι η εταιρία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΒΕΡΜΙΟΥ ΔΥΟ ΑΕ», η οποία εδρεύει στο δήμο Πυλαίας Θεσσαλονίκης.
Σκοπός των συγκεκριμένων έργων είναι η λειτουργία τους ως ανεξάρτητων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο και θα είναι διασυνδεδεμένες με το δίκτυο της ΔΕΗ, στο οποίο θα διοχετεύεται η παραγόμενη ενέργεια.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου