Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 08:31:28

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φωτοβολταϊκά 2014 arrow Οι παραγωγοί ενέργειας από φωτοβολταϊκά ζητούν εξόφληση των οφειλών από ΛΑΓΗΕ
Οι παραγωγοί ενέργειας από φωτοβολταϊκά ζητούν εξόφληση των οφειλών από ΛΑΓΗΕ
Πηγή: Express.gr
ΤΗΝ άμεση εξόφληση των οφειλών του προς τις εταιρίες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά ζητεί από το διαχειριστή της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας (ΛΑΓΗΕ) ο Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ). Οι οφειλές αφορούν τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και ο Σύνδεσμος ζητεί την άμεση αποπληρωμή τους έως το τέλος Μαΐου.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΛΑΓΗΕ Γρηγόρη Αντωνόπουλο, την οποία κοινοποιεί προς τον νέο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γρηγόρη Τσάλτα, ο πρόεδρος του ΣΠΕΦ Στέλιος Λουμάκης υπογραμμίζει ότι μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΗ ότι έχει εξοφλήσει πλήρως τις οφειλές της προς τους διαχειριστές (ΑΔΜΗΕ και ΛΑΓΗΕ) «δεν υφίσταται λόγος υπερημεριών στις πληρωμές των παραγωγών από φωτοβολταϊκά».

Ο Σύνδεσμος ζητά να επανέλθει το καθεστώς της αποπληρωμής εντός εικοσαημέρου που ίσχυε έως τα τέλη του προηγούμενου έτους και τονίζει ότι ο κλάδος των φωτοβολταϊκών, ως κλάδος εντάσεως κεφαλαίου, αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανελαστικές τοκοχρεολυτικές του υποχρεώσεις (σταθμίζουν στο 65% του τζίρου), αλλά και να αποδώσει 13% ΦΠΑ επί των τιμολογίων που έχουν εκδοθεί αλλά δεν έχουν εισπραχθεί. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου