Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 19:58:59

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φωτοβολταϊκά 2014 arrow Νέο καθεστώς τιμολόγησης ρεύματος από ΑΠΕ
Νέο καθεστώς τιμολόγησης ρεύματος από ΑΠΕ
Πηγή: Express.gr

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ στην προωθούμενη διάταξη για την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων κατέθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αξιοποίηση του Ελληνικού και το πρόγραμμα «Ήλιος», ενώ δήλωσε ότι αποσυνδέεται πλέον η τιμή πώλησης ενέργειας που παράγεται από ΑΠΕ από τα τιμολόγια του ρεύματος.

Μετά τις αλλαγές, η τροπολογία για την απελευθέρωση του ωραρίου των πρατηρίων προβλέπει ότι κάθε περιφέρεια θα καταρτίζει τους πίνακες των πρατηρίων που θα λειτουργούν υποχρεωτικά εκ περιτροπής κατά τη διάρκεια της νύχτας, εφόσον οι αυτόματοι πωλητές δεν επαρκούν για να καλύψουν τον πληθυσμό κάθε περιοχής.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε επίσης ότι αποσυνδέεται η αναπροσαρμογή των τιμών πώλησης στο σύστημα της ενέργειας που παράγεται από ΑΠΕ από τα τιμολόγια του ρεύματος και η ετήσια αναπροσαρμογή συνδέεται με τον ΔΤΚ του προηγούμενου έτους. Συγκεκριμένα, οι τιμές θα αυξάνονται ενιαία κατ'Α έτος σε ποσοστό 50% επί του ΔΤΚ του προηγούμενου έτους.
Παρέχεται ταυτόχρονα η δυνατότητα προσαύξησης έως 10% των τιμών πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς, υπό την προϋπόθεση ότι ποσοστό τουλάχιστον 70% του κόστους εξοπλισμού του εν λόγω σταθμού έχει παραχθεί σε χώρα της ΕΕ. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου