Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 05:24:57

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Περαίωση 2011 arrow Καταληκτικές ημερομηνίες για την περαίωση
Καταληκτικές ημερομηνίες για την περαίωση
Πηγή: Express.gr
    Οι φορολογούμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση που αφορά στην εκούσια κατάργηση φορολογικών διαφορών και δεν τους έχουν αποσταλεί εκκαθαριστικά σημειώματα, μπορούν να προσέλθουν στην Δ.Ο.Υ. στην οποία ανήκουν, και να ζητήσουν την έκδοσή τους μέχρι και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς ζητά από τις εφορίες να αποστείλουν άμεσα στους φορολογούμενους τα προσωρινά σημειώματα περαίωσης που στους έχει στείλει για επιβεβαίωση και οριστική εκκαθάριση η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου.


    Σημειώνεται πάντως ότι έως τώρα η περαίωση αποδίδει σημαντικά ποσά εσόδων στα δημόσια ταμεία. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών έως τώρα έχουν εισπραχθεί 700 εκατ ευρώ και έχουν βεβαιωθεί 1,5 δις ευρώ από τους επιτηδευματίες που έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση της περαίωσης

    Στη εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών καταγράφονται οι καταληκτικές νέες ημερομηνίες για την περαίωση όπως αυτές έχουν προκύψει μετά την παράταση που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

    Περιπτώσεις έκδοσης / διόρθωσης Εκκαθαριστικών Σημειωμάτων, επίλυσης διαφορών εκκρεμών υποθέσεων κ.λ.π. Καταληκτικές Ημερομηνίες

    1) Εκκαθαριστικά Σημειώματα που εκδόθηκαν από τη Γενική .Γραμμεία .Πληροφοριακών .Συστημάτων Καταληκτική ημερομηνία αποδοχής 28/12/10.

    2) Εκκαθαριστικά Σημειώματα που εκδίδονται από τις Δ.Ο.Υ. Καταληκτική ημερομηνία έκδοσης 13/12/10 και χρόνος αποδοχής αυτών δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης.

    3) Αίτηση για την έκδοση Εκκαθαριστικών Σημειωμάτων από τις Δ.Ο.Υ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης 13/12/10.

    4) Εκκαθαριστικά Σημειώματα που εκδόθηκαν από τη Γ.Γ.Π.Σ. και στη συνέχεια διορθώνονται από τις Δ.Ο.Υ. Καταληκτική ημερομηνία αποδοχής 28/12/10.

    5) Εκκαθαριστικά Σημειώματα που εκδόθηκαν από τις Δ.Ο.Υ. και στη συνέχεια διορθώνονται από τις Δ.Ο.Υ. Καταληκτική ημερομηνία αποδοχής 28/12/10.

    6) Αίτηση για την επίλυση των διαφορών εκκρεμών υποθέσεων Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης 17/12/10 και χρόνος επίλυσης της διαφοράς εντός δέκα (10) ημερών από την υποβολή της αίτησης. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου