Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 03:19:44

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Περαίωση 2011 arrow Δυσαρέσκεια με τα πισωγυρίσματα σχετικά με την περαίωση
Δυσαρέσκεια με τα πισωγυρίσματα σχετικά με την περαίωση
Πηγή: Express.gr
 Σε «γκάφα» εξελίσσεται η υπόθεση  της περαίωσης για το κυβερνών κόμμα. Παρά τις προειδοποιήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ να μην επιβαρυνθεί κι άλλο το κλίμα εις βάρος της κυβέρνησης εν μέσω προεκλογικής περιόδου, το  υπουργείο Οικονομικών έστειλε τα σχετικά «μπιλιετάκια» λίγες μόλις πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους φορολογούμενους. 
Στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών  με διευκρινίσεις του κάλεσε τους  φορολογούμενους να την…  αγνοήσουν , χαρακτηρίζοντάς την πλέον  «απολύτως προαιρετική»  και «δυνητική επιλογή» σε οποιονδήποτε επιθυμεί να την αξιοποιήσει για το κλείσιμο ανέλεγκτων χρήσεων.  «Οποιοσδήποτε φορολογούμενος παραλαμβάνει εκκαθαριστικό σημείωμα, αλλά δεν επιθυμεί να υπαχθεί στη ρύθμιση μπορεί να το αγνοήσει χωρίς καμία επίπτωση» διαμηνύει το υπουργείο Οικονομικών μπροστά στον κίνδυνο του «μαυρίσματος» την Κυριακή.
 
«Η επιλογή του φορολογούμενου να μην υπαχθεί στην περαίωση, δεν επιφέρει καμία ειδική δυσμενή συνέπεια και δεν αποτελεί κριτήριο για τη στόχευση μελλοντικών ελέγχων», τονίζει επίσης το υπουργείο στις  διευκρινίσεις του.
 
Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ πάντως η δυσαρέσκεια εναντίον του Γ. Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί να είναι έντονη, παρά το «πισωγύρισμα» του ΥΠΟΙΚ. Σε τέτοιο βαθμό που πολλοί πιστεύουν ότι τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έχουν βρει ήδη τον «αποδιοπομπαίο τράγο τους», στην περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα την βραδιά των εκλογών.   


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου