Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 02:01:03

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Πανελλαδικές 2016 arrow Πανελλαδικές 2014: Χωρίς παγίδες τα θέματα σε Χημεία, Λατινικά, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών
Πανελλαδικές 2014: Χωρίς παγίδες τα θέματα σε Χημεία, Λατινικά, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών
Πηγή: Express.gr
 Χωρίς παγίδες για τους προετοιμασμένους μαθητές, χαρακτηρίζονται τα θέματα της Χημείας (θετική κατεύθυνση), των Λατινικών (θεωρητική κατεύθυνση), της Ηλεκτρολογίας (τεχνολογική κατεύθυνση 1) και Πληροφορικής (τεχνολογική κατεύθυνση 2) στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων. Η πρωτοτυπία φέτος για τα Λατινικά, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ήταν ότι οι υποψήφιοι κλήθηκαν να μεταφράσουν τρία κείμενα αντί για δύο. Μειωμένης δυσκολίας, σε σχέση με πέρυσι, κρίνονται τα θέματα της Χημείας στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης. Πιο εύκολα σε σχέση με πέρυσι κρίνονται τέλος και τα μαθήματα των δυο κύκλων της τεχνολογικής κατεύθυνσης. Δείτε τα θέματα στις πανελλαδικές 2014, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου.

Με τις σημερινές εξετάσεις των Πανελλαδικών κλείνει η πιο δύσκολη εβδομάδα για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων, καθώς εξετάστηκαν στον μεγαλύτερο όγκο των μαθημάτων κατεύθυνσης. Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για τους υποψηφίους της θετικής κατεύθυνσης, που θα διεκδικήσουν μία θέση στις ιατρικές σχολές, καθώς εξετάζονται στη Χημεία, δεύτερο μάθημα βαρύτητας για τις σχολές επιστημών υγείας. Πάντως, έως τώρα μόνο η Βιολογία κατεύθυνσης δυσκόλεψε λίγο τους υποψηφίους.
 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου