Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:03:57

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Πανελλαδικές 2016 arrow Πανελλαδικές 2014: Τα θέματα σε Βιολογία, Ν. Λογοτεχνία και Ανάπτυξη Εφαρμογών
Πανελλαδικές 2014: Τα θέματα σε Βιολογία, Ν. Λογοτεχνία και Ανάπτυξη Εφαρμογών
Πηγή: Express.gr
Με τα μαθήματα της Βιολογίας (κατεύθυνσης), της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας (κατεύθυνσης) και Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (κατεύθυνσης) συνεχίστηκαν την Τετάρτη 4-6-2014 οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Το μάθημα της Βιολογίας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους υποψηφίους που φιλοδοξούν να εισαχθούν στις ιατρικές σχολές. Πέρυσι είχε αριστεύσει σε αυτό το μάθημα το 22,64% των μαθητών, το οποίο και είναι το χαμηλότερο ποσοστό της τελευταίας επταετίας. Οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων θα συνεχιστούν την Παρασκευή με τα μαθήματα των Λατινικών (κατεύθυνσης), Χημείας (κατεύθυνσης) και Ανάπτυξης Εφαρμογών (κατεύθυνσης). Δείτε τα θέματα στις πανελλαδικές 2014, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου.

Σε Βιολογία και Νεοελληνική Λογοτεχνία πέρυσι είχαν καταγραφεί υψηλά ποσοστά αποτυχίας, άρα φέτος ο πήχυς για καλύτερες επιδόσεις μπαίνει χαμηλά. Εύκολο μάθημα θεωρούνται οι Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στις οποίες εξετάζονται οι υποψήφιοι του πολυπληθέστερου β΄ κύκλου τεχνολογικής κατεύθυνσης. Πέρυσι μόνο το 25,81% έγραψε κάτω από τη βάση (το χαμηλότερο ποσοστό της τελευταίας επταετίας). Βέβαια, πέρυσι το άριστα ήταν... δύσκολο, καθώς πάνω από 18 βαθμολογήθηκε μόνο το 20,90%. Εύκολο θεωρείται και το μάθημα της Χημείας - Βιοχημείας στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι του πρώτου κύκλου τεχνολογικής κατεύθυνσης.
  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου